Haderslev Kommune

Haderslev Kommune har sat gang i inddrivelse af ejendomsskatter

Del

I disse dage sendes der underretninger ud til de borgere i Haderslev Kommune, der mangler at betale ejendomsskat. 250 borgere/virksomheder bliver underrettet om udlægsforretning på grund af manglende betaling af ejendomsskat.

Siden 1. februar har Haderslev Kommune haft opgaven med at inddrive ejendomsskatterestancer. I første omgang blev der sendt rykkere ud til borgere og virksomheder. Det har resulteret i, at en del har fået betalt det, de skylder.

Men der er stadig nogen, der mangler at betale, og derfor sendes der nu igen breve ud – såkaldte forkyndelser til ca. 200 borgere og 50 virksomheder, hvor de gøres opmærksomme på, at hvis de ikke får betalt, kan det have alvorlige konsekvenser.

Hvis man ikke får betalt det man skylder, kan det nemlig have alvorlige konsekvenser og resultere i en tvangsauktion.

Derfor er det vigtigt, at man får tjekket sin digitale postkasse, og ligeså vigtigt er det, at man får betalt.

De første underretninger er sendt, hvor man har en uge til at betale restancen. Herefter sendes sagen videre til en advokat.

I alt sender Haderslev Kommune 250 breve vedrørende manglende betaling af ejendomsskat.

Fakta:

  • Underretning er en indkaldelse til udlægsforretning.
  • Udlægsforretning er det møde, hvor den kommunale pantefoged tager udlæg i din ejendom for din gæld til kommunen. Kommunen kan foretage udlæg selvom du ikke er til stede.
  • Udlæg betyder, at kommunen får sikkerhed i din ejendom for din gæld til kommunen. Når kommunen har foretaget udlæg, kan de få din ejendom sat til salg på en tvangsuaktion.

Kontakter

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Faldne sønderjyder mindes i Frankrig på 100-årsdagen for afslutningen af 1. Verdenskrig17.10.2018 10:17pressemeddelelse

Den 11. november er det 100 år siden, 1. Verdenskrig sluttede. Årsdagen markeres, som den har gjort det siden 1920’erne, med kransenedlæggelse på den sønderjyske kirkegård i Braine, Frankrig, der er officielt mindested for de sønderjyder, der faldt i tysk krigstjeneste i 1914-1918. Foruden den syd- og sønderjyske delegation deltager D.K.H. Prins Joachim og Prinsesse Marie i markeringen af 100-året for fredsslutningen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum