Haderslev Kommune

Haderslev Kommune, Haderslev Idrætsråd og DGI Sønderjylland vil have foreningerne i front

Del

Foreningerne i Haderslev Kommune skal være på forkant og klar til fremtiden. Det vil Haderslev Idrætsråd, Haderslev Kommune og DGI Sønderjylland sikre gennem et samarbejde, hvor de har fokus på udvikling af foreningerne.

De tre parter inviterer foreninger i Haderslev Kommune inden for til inspirationsmøde mandag d. 24. april kl. 19.00 – 21.00 i Haderslev Idrætscenter og torsdag d. 27. april i Gram Fritidscenter kl. 19.00 – 21.00 (tilmeld på mail: janne.bonde@dgi.dksenest 19. april).

Ønskerne skal frem
Til arrangementet får foreningerne tips til nye trends i idræt og bevægelse, samt gode råd til, hvordan bestyrelsen skifter retning fra drift til udvikling:

”Alle foreninger og bestyrelser går med et særligt ønske eller behov – de ønsker skal vi have frem i lyset, så vi i fællesskab kan hjælpe foreningerne godt på vej til at blive succesfulde” udtaler foreningskonsulent Janne Bonde fra DGI Sønderjylland.

Haderslev Kommune bakker projektet op, da de kan se store fordele i, at bestyrelsen i den enkelte forening bliver klædt på til en fremtid med udvikling:

”Det er god mulighed for at få inspiration til, hvordan du styrker og udvikler din forening, og vi håber, at der er mange, der har lyst til at høre mere om Haderslev Frivillighedsakademi”, siger Bent Skov, foreningskonsulent i Haderslev Kommune. 

Kontakter

Foreningskonsulent
Bent Skov
telefon 20 16 53 58

Billeder

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum