Haderslev Kommune

Haderslev får to brune turistskilte ved motorvejen

Del

Haderslev Kommune får i 2017 to brune turistskilte ved motorvejen. Haderslev Kommune vil med skiltene henvise til to af kommunens største attraktioner. Det drejer sig om den historiske bymidte i Haderslev med domkirken, og det moderne street- og skatermiljø StreetDome på Haderslev Havn.

"I det netop vedtagne budget for 2017 afsatte vi penge til to sæt turistskilte ved motorvejen. I Økonomiudvalget har vi i enighed besluttet at satse både på Haderslevs kulturarv og byens nyeste og moderne udtryk på Haderslev Havn", fortæller borgmester H.P. Geil.

Haderslev er med sin velbevarede historiske bymidte, domkirke og enestående reformationshistorie altid et besøg værd. Her finder man en bygnings- og kulturarv, som er sjældent velbevaret. Domkirken bærer i sig selv en stærk kulturarv og kirkehistorie, der ikke mindst handler om Danmarks reformation, som fandt sted 10 år tidligere i Haderslev end resten af landet.

StreetDome på Haderslev Havn hører til blandt Europas stærkeste og mest innovative miljøer for skate- og streetsport. I hjertet af Haderslevs nye moderne havnebydel tiltrækker anlægget besøgende fra hele Danmark, Tyskland og Europa. StreetDome er til daglig omdrejningspunkt for mange af kommunens børn og unge. Samtidig har stedet været vært for spektakulære events med nogle af de bedste skatere i verden.

Den endelige beslutning om, hvad der skal stå på skiltene træffes på næste byrådsmøde. Det er dog ikke byrådet, der har det sidste ord i sagen. Et udvalg under transport- og bygningsministeriet skal vurdere de indkomne forslag og træffe den endelige beslutning.

"Jeg forventer, at turister og andre rejsende på E45 i det nye år kan glæde sig over henvisning til to stærke attraktioner, som vi i Haderslev Kommune kan være stolte af", siger borgmester H.P. Geil.Kontaktinformation:

Borgmester H.P. Geil, telefon 21 69 64 71

Billeder

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum