Guldkanon udkommet på dansk og engelsk

Del

’Guldkanon – Guldborgsund Kulturkanon’ er blevet oversat og udkommer nu på både tysk og engelsk. Bogen fortæller om 37 kulturperler i Guldborgsund, som blev valgt af borgerne i 2017.

Hvert af de 37 emner i Guldkanon er stemningsfuldt beskrevet med fakta og finurlige fif og er ledsaget af flotte fotos.

De oversatte Guldkanonbøger kommer ud på bibliotekerne, så alle har mulighed for at bladre i dem.

Vil man købe bogen, kan den købes i turistinformationerne, hos boghandlerne og enkelte kulturattraktioner for 99 kr. på både dansk, tysk og engelsk.

Formand for Kultur, Fritid og Bosætningsudvalget, Martin Lohse, glæder sig over gennem bøgerne at kunne vise kommunens herligheder frem for endnu flere:

”Sommeren er over os, og jeg er rigtig glad for, at Guldkanon er blevet oversat til tysk og engelsk. Nu er det lettere for os alle at guide rundt til vores mange kulturoplevelser og at vise vores besøgende og turister, hvad det er, vi er særligt stolte af her i Guldborgsund," siger Martin Lohse.

Nøgleord

Kontakter

Formand for udvalget for Kultur, Fritid og Bosætningsudvalget: Martin Lohse, tlf. 25 18 18 13
Sekretariat for Borger & Branding, tlf. 54 73 15 00

Billeder

Links

Information om Guldborgsund Kommune

Guldborgsund Kommune
Guldborgsund Kommune
Parkvej 37
4800 Nykøbing F

54 73 10 00http://www.guldborgsund.dk/

Følg pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

KULTURNATTENS KULTURELLE OVERFLØDIGHEDSHORN I NYKØBING FALSTER23.9.2019 11:18:31 CESTPressemeddelelse

Tag på en musikalsk rejse gennem klassisk, pop og rock, se Czarens Hus – Danmarks ældste restaurant – omdannet til et lysende kunstværk, bliv forført af den parisiske kabarets glitrende natteliv, få printet et 3D-spøgelse, hør historien om Danmarks sidste heks’ voldsomme død, bliv spået med tarotkort, vind din helt egen private koncert, oplev uhyggelig højtlæsning i Klosterkirkens fangekælder, mød formummede munkeskikkelser i gadebilledet og find ud af, hvad du selv tror på: Gud, Allah, Big Bang, karma – eller mest på ingenting…. Alt sammen fredag den 4. oktober kl. 15-22 på Kulturnatten i Nykøbing F.

Guldborgsund genopfinder klassisk ret i bæredygtig udgave22.9.2019 21:58:12 CESTPressemeddelelse

I jagten efter en mere bæredygtig livsstil ligger løsningen ofte i det helt nære lokalområde. Efterhånden er der mange af de fødevarer vi efterspørger, der findes eller kan dyrkes i lokalområdet eller også findes de i nogle mindst lige så gode lokale varianter. Det handler blot om at se godt efter. Og det har de gjort i Guldborgsund og udviklet en ny ret; Quinella, som er en Lolland-Falster udgave af paellaen.

DEN KLASSISKE MUSIK INDTAGER GULDBORGSUND FOR ANDET ÅR I TRÆK16.9.2019 10:39:57 CESTPressemeddelelse

Sæt et stort kryds i kalenderen den første uge i oktober. Her vender Copenhagen Phil tilbage til Guldborgsund Kommune for, i selskab med Ensemble Storstrøm, at fylde byen med klassisk musik for store som små, unge som gamle. Den musikalske invasion kulminerer søndag den 6. oktober med en koncert i Nykøbing F. Hallerne med Michael Carøe som syngende konferencier og deltagelse af et kæmpe kor af lokale børn på scenen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum