Guldborgsund Kommune

Guldborgsund Zoo genåbner på lørdag

Del

Lørdag den 13. marts kl. 10 slår Zoo igen dørene op. Alle medarbejdere og dyr glæder sig til at byde gæsterne velkommen i haven. Men alt er ikke helt, som det plejer at være.

Du skal nemlig være opmærksom på følgende inden du kommer og besøger os:
• Du skal fremvise negativ test, som er max 72 timer gammel plus ID
• Børn under 15 år er fritaget for at vise test
• Max 5 i en gruppe, når i kommer når går rundt i Zoo
• Husk madpakken. Der er lukket for salg af mad. Der kan købes slik, is og drikkevarer i butikken, max 5 pers. ad gangen.

Vores Regnskov, Naturværksted og ZooSchool samt Gartneriet er lukket pga. restriktioner. Men til gengæld er alle vores legepladser åbne. Vi har indført et system, så vi kan se, hvor mange der er på legepladserne. Vi har sørget for afstandsmarkering, ensretning på stierne og alle de forholdsregler, som vi kender fra andre steder i det offentlige rum.


Vi har åbent alle ugens dage fra kl. 10.00 – 17.00


Smittetrykket har generelt været lavt i Guldborgsund Kommune, det vil vi gerne holde fast i. Derfor gennemfører vi genåbningen gradvist og kontrolleret.


Vi vil gerne bede vores gæster om at være ekstra opmærksomme på:
• Der må max være 5 gæster i ZooShoppen ad gangen
• Hold god afstand til andre besøgende.
• Der vil være skilte, som fortæller, hvor mange I må være på legepladserne
• Der vil være håndsprit tilgængeligt i hele haven. Husk at bruge det.
• Følg ensretningen og respekter afspærringerne.
• Brug så vidt muligt kontaktløs betaling. Vi tager imod kort og MobilePay.
• Brug hele åbningstiden, så vi ikke er for mange gæster i haven på én gang.

Til alle vores trofaste årskortholdere, så vil i alle blive kontaktet personligt i forbindelse med forlængelse af jeres årskort.

Vi glæder os meget til at se jer alle igen. På gensyn til en vildt hyggelig dag i Guldborgsund Zoo & Botanisk Have.

Kontakter

Teamleder i Guldborgsund Zoo John Steno Rylund på tlf.: 25180113

Billeder

Information om Guldborgsund Kommune

Guldborgsund Kommune
Guldborgsund Kommune
Parkvej 37
4800 Nykøbing F

54 73 10 00http://www.guldborgsund.dk/

Følg pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

Korrigerende oplysninger omkring Guldborgsund Baltic Race7.4.2021 17:26:56 CEST | Pressemeddelelse

I en pressemeddelelse fra Guldborgsund Kommune af 28. marts fremgår det, at der til august afholdes en international kapsejlads i Nykøbing Falster og i farvandene omkring. Det fremgår ligeledes, at der tidligere har været afholdt en lignende international kapsejlads samme sted. Vi vil gerne præcisere, at de tidligere års internationale kapsejlads blev afholdt under navnet Vegvisir. Kapsejladsen Vegvisir er nu flyttet til Nyborg og afholdes den 2.-4. september 2021. I pressemeddelelsen er vi desværre kommet til at bruge et billede, der tilhører Morten Brandt, Shorthand Event Content Marketing. Dette billede har vi ikke rettigheder til. Er billedet brugt henstiller vi til at det erstattes af vedhæftede billede. Vi beklager ulejligheden.

Claus Meyer og Hotel Saxkjøbing indgår samarbejde med Guldborgsund Kommune om produktion af økologiske frilands- og drivhusgrøntsager ved Forsorgshjemmet Saxenhøj6.4.2021 05:30:00 CEST | Pressemeddelelse

Claus Meyer og Guldborgsund Kommune glæder sig over samarbejdet, som blandt andet skal danne grundlag for lokale fødevarefællesskaber i Sakskøbing og omegn, skabe en øget selvforsyning i byen, forbinde Lollands muld med munde i København samt ikke mindst skabe ekstra glæde og stolthed hos personalet og borgerne i de beskyttede beskæftigelsestilbud på Besøgsgården Saxenhøj.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum