Guldborgsund Kommune

Guldborgsund: Yes! Det er en god dag

Del

Bedre Balance II sender 69 statslige arbejdspladser og en uddannelsesstation til Nykøbing Falster. En god dag for Guldborgsund, lyder det fra borgmesteren.

I alt 69 arbejdspladser rykker til Nykøbing Falster i Guldborgsund Kommune i forbindelse med Bedre Balance II, som netop er blevet præsenteret af statsminister Lars Løkke Rasmussen og innovationsminister Sophie Løhde. Samtidig bliver der etableret en uddannelsesstation for uddannelsen til produktionsteknolog i Nykøbing Falster.

”Det er bare en god dag for Guldborgsund og hele Lolland-Falster. Vi er en af de få kommuner, der har fået både arbejdspladser og uddannelse i denne omgang. Det synes jeg godt, at vi kan være lidt stolte af,” siger en glad borgmester i Guldborgsund, John Brædder.

”Det er godt at se, at man på Christiansborg har lyttet til os og set, at vi med succes har taget imod statslige arbejdspladser allerede i sidste runde. Det er så vigtigt for vores område,” siger han.

En del af Erhvervsstyrelsen er allerede placeret i Nykøbing Falster, og det er den, man nu supplerer med yderligere 56 arbejdspladser. Samtidig rykker 13 arbejdspladser fra Digitaliseringsstyrelsens support af BorgerDK og NemHandel til Nykøbing Falster.

”Jeg tror, at vi har fået netop de arbejdspladser, fordi man har kigget på synergieffekter og samarbejdsflader, og så fordi vi kan tilbyde et stærkt fagligt miljø,” siger John Brædder.

Guldborgsunds borgmester glæder sig udover de statslige arbejdspladser også over at få en ny uddannelse til kommunen. Det er et helt afgørende tiltag for at skabe udvikling lokalt, at også uddannelserne følger med.

”Vi ved jo, at unge studerende ofte får en god tilknytning til den landsdel, hvor de bliver uddannet, så jeg er sikker på, at dette sigt vil betyde, at det bliver nemmere for vores virksomheder at rekruttere og besætte ledige stillinger, og at flere vil bosætte sig i vores landsdel. Det er helt uvurderligt.”

”Vi glæder os til at tage imod både medarbejdere, arbejdspladser og studerende, og vi lover at vi her i Guldborgsund vil gøre alt, hvad vi kan, for de kommer godt på plads,” siger John Brædder.

Nøgleord

Kontakter

Borgmester John Brædder: tlf. 25 18 03 90

Billeder

Information om Guldborgsund Kommune

Guldborgsund Kommune
Guldborgsund Kommune
Parkvej 37
4800 Nykøbing F

54 73 10 00http://www.guldborgsund.dk/

Følg pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

Nyt tilbud til familier i Guldborgsund: Tandplejen kommer på hjemmebesøg hos de helt små18.2.2019 12:49:34Pressemeddelelse

Forældre får nu tidlig hjælp og vejledning til at sikre god tandhygiejne hos deres mindste. Social, Sundhed og Omsorgsudvalget i Guldborgsund Kommune har netop besluttet at udvide tandplejens indsats. Det betyder, at når barnet er omkring seks måneder og begynder at få tænder, vil tandplejen banke på døren hjemme hos familien med vejledning og gode råd til forældrene. ”Vi har en politisk målsætning om, at alle kommer godt fra start i livet, og derfor skal vi også sætte rigtig tidligt ind med fokus på barnets første 1.000 dage. Det nye tiltag hænger godt sammen med de øvrige forbedringer af børnetandplejen, som vi har gennemført de seneste år,” siger Bo Abildgaard, formand for Social, Sundhed og Omsorgsudvalget i Guldborgsund. Lige nu ligger kommunen under niveau i Region Sjælland i forhold til tandsundhed. Og den statistik skal forbedres, siger udvalgsformanden. I dag bliver børnene indkaldt til første undersøgelse hos tandplejen, når de er tre år. Siden 2016 har kommunens tandbus desu

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum