Guldborgsund Kommune

Guldborgsund: Yes! Det er en god dag

Del

Bedre Balance II sender 69 statslige arbejdspladser og en uddannelsesstation til Nykøbing Falster. En god dag for Guldborgsund, lyder det fra borgmesteren.

I alt 69 arbejdspladser rykker til Nykøbing Falster i Guldborgsund Kommune i forbindelse med Bedre Balance II, som netop er blevet præsenteret af statsminister Lars Løkke Rasmussen og innovationsminister Sophie Løhde. Samtidig bliver der etableret en uddannelsesstation for uddannelsen til produktionsteknolog i Nykøbing Falster.

”Det er bare en god dag for Guldborgsund og hele Lolland-Falster. Vi er en af de få kommuner, der har fået både arbejdspladser og uddannelse i denne omgang. Det synes jeg godt, at vi kan være lidt stolte af,” siger en glad borgmester i Guldborgsund, John Brædder.

”Det er godt at se, at man på Christiansborg har lyttet til os og set, at vi med succes har taget imod statslige arbejdspladser allerede i sidste runde. Det er så vigtigt for vores område,” siger han.

En del af Erhvervsstyrelsen er allerede placeret i Nykøbing Falster, og det er den, man nu supplerer med yderligere 56 arbejdspladser. Samtidig rykker 13 arbejdspladser fra Digitaliseringsstyrelsens support af BorgerDK og NemHandel til Nykøbing Falster.

”Jeg tror, at vi har fået netop de arbejdspladser, fordi man har kigget på synergieffekter og samarbejdsflader, og så fordi vi kan tilbyde et stærkt fagligt miljø,” siger John Brædder.

Guldborgsunds borgmester glæder sig udover de statslige arbejdspladser også over at få en ny uddannelse til kommunen. Det er et helt afgørende tiltag for at skabe udvikling lokalt, at også uddannelserne følger med.

”Vi ved jo, at unge studerende ofte får en god tilknytning til den landsdel, hvor de bliver uddannet, så jeg er sikker på, at dette sigt vil betyde, at det bliver nemmere for vores virksomheder at rekruttere og besætte ledige stillinger, og at flere vil bosætte sig i vores landsdel. Det er helt uvurderligt.”

”Vi glæder os til at tage imod både medarbejdere, arbejdspladser og studerende, og vi lover at vi her i Guldborgsund vil gøre alt, hvad vi kan, for de kommer godt på plads,” siger John Brædder.

Nøgleord

Kontakter

Borgmester John Brædder: tlf. 25 18 03 90

Billeder

Information om Guldborgsund Kommune

Guldborgsund Kommune
Guldborgsund Kommune
Parkvej 37
4800 Nykøbing F

54 73 10 00http://www.guldborgsund.dk/

Følg pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

Skrive dig op her og du vil løbende modtage pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

Guldborgsund på visionsseminar i venskabsbyen Rostock9.2.2018 13:32pressemeddelelse

I dag, fredag, vender byrådet hjem efter et døgn i Rostock, hvor visionerne for de næste fire år bogstaveligt talt er skitseret. En grafisk facilitator tegnede byrådets visioner og satte dermed billeder på politikernes ord. ”Det har virkelig været en positiv rejse. Både at være sammen hele byrådet – nye som erfarne. Men også den fælles rejse med at tegne et fælles billede af, hvor vi gerne vil bevæge os hen. Et billede af, hvordan vi gerne vil have, at kommunen ser ud i 2022, når denne byrådsperiode rinder ud. Vi har kun fire år og vi har masser af ambitioner og mål vi vil nå, så vi er i den grad i arbejdstøjet - alle er opsatte på at gøre en forskel og sammen skabe en endnu stærkere kommune” siger en glad John Brædder. "Vi har talt meget om tidlig indsats og samskabelse. Det vil vi arbejde videre med. Vi vil videreudvikle og udbrede samskabelse med borgerne, så vi sammen kan finde de bedste løsninger på fælles opgaver”. Der er enighed om, at vi stadig fastholder kursen i forhold til a

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum