Guldborgsund Kommune

Guldborgsund: Tilfredshed med opsigelse af rocker-lejemål

Del

Lejeren af en ejendom i Idestrup på Falster er i dag blevet opsagt. Det vækker stor tilfredshed hos Guldborgsund Kommunes kommunaldirektør, Søren Bonde.

Virksomheden J. Jensen har i dag ophævet lejekontrakten med lejeren af en ejendom i Idestrup på Falster, efter det er kommet frem i flere medier, at lejeren er rockergruppen Satudarah, som har lejet bygningen gennem stråmænd.

I Guldborgsund Kommune er kommunaldirektør Søren Bonde tilfreds med dagens melding fra udlejer, da kommunen tidligere har nedlagt §14-forbud, som burde have forhindret indgåelse af lejemålet i første omgang

”Det er jo en sag mellem lejer og udlejer, at lejer nu bliver opsagt. Men jeg er tilfreds med at høre, at udlejer nu handler i denne sag og gør alvor af at opsige lejemålet. Det kan vi kun være tilfredse med,” siger kommunaldirektør Søren Bonde fra Guldborgsund Kommune.

”I denne sag har der været en tæt dialog mellem borgerne i Idestrup, politiet og Guldborgsund Kommune, og jeg er rigtig glad for det gode samarbejde, som jeg gerne vil kvittere for her fra kommunens side. Det, tror jeg, har været helt afgørende i denne sag," fortsætter han.

"Der må ikke herske tvivl om, at vi som kommune ikke ønsker rockere eller rockerrelaterede aktiviteter i vores kommune, og at vi derfor glæder os over, at udlejer nu tager ansvar. Det er en god dag for Idestrups borgere - og dermed også for hele Guldborgsund Kommune,” slutter Søren Bonde.

Kontakter

Kommunaldirektør Søren Bonde: tlf. 25 18 18 18

Billeder

Information om Guldborgsund Kommune

Guldborgsund Kommune
Guldborgsund Kommune
Parkvej 37
4800 Nykøbing F

54 73 10 00http://www.guldborgsund.dk/

Følg pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

Skrive dig op her og du vil løbende modtage pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

Guldborgsund på visionsseminar i venskabsbyen Rostock9.2.2018 13:32pressemeddelelse

I dag, fredag, vender byrådet hjem efter et døgn i Rostock, hvor visionerne for de næste fire år bogstaveligt talt er skitseret. En grafisk facilitator tegnede byrådets visioner og satte dermed billeder på politikernes ord. ”Det har virkelig været en positiv rejse. Både at være sammen hele byrådet – nye som erfarne. Men også den fælles rejse med at tegne et fælles billede af, hvor vi gerne vil bevæge os hen. Et billede af, hvordan vi gerne vil have, at kommunen ser ud i 2022, når denne byrådsperiode rinder ud. Vi har kun fire år og vi har masser af ambitioner og mål vi vil nå, så vi er i den grad i arbejdstøjet - alle er opsatte på at gøre en forskel og sammen skabe en endnu stærkere kommune” siger en glad John Brædder. "Vi har talt meget om tidlig indsats og samskabelse. Det vil vi arbejde videre med. Vi vil videreudvikle og udbrede samskabelse med borgerne, så vi sammen kan finde de bedste løsninger på fælles opgaver”. Der er enighed om, at vi stadig fastholder kursen i forhold til a

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum