Guldborgsund Kommune

Guldborgsund: Sørg for at tjekke dit afstemningssted på valgkortet

Del

Guldborgsund Kommune opfordrer vælgerne til at kigge en ekstra gang på valgkortet for at se, hvor de skal stemme til EU-valget, da to afstemningssteder er flyttet siden sidst.

Forberedelserne til de to valg, som vi skal til inden for den kommende måned, er godt i gang rundt om i kommunerne. Også i Guldborgsund Kommune har der været gang i planlægningen i et godt stykke tid.

Noget af det, som der blandt andet har skullet styr på, har været afstemningsstederne, og her opfordrer Hanne Larsen, der sidder i spidsen for valgplanlægningen i Guldborgsund Kommune, borgerne til at tjekke valgkortet en ekstra gang. Nogle borgere skal nemlig stemme et andet sted end sidste gang.

”Vi har ved europaparlamentsvalget måttet flytte to afstemningssteder. Det gælder Nykøbing Hallen og Øster Ulslev Forsamlingshus. De vælgere skal denne gang stemme på henholdsvis Sophieskolen og i Vester Ulslev Forsamlingshus,” fortæller Hanne Larsen.

Flytningen til Vester Ulslev Forsamlingshus er permanent, og det vil derfor også være der, at man skal stemme til folketingsvalget den 5. juni, mens afstemningsstedet igen er Nykøbing Hallen ved folketingsvalget. Grunden til, at EU-valget er blevet flyttet, er, at der er hundeudstilling i hallen.

Hanne Larsen opfordrer i øvrigt til at holde øje med postkassen den kommende uge. Valgkortene til EU-valget dukker nemlig op i postkassen senest den 21. maj. Har man ikke modtaget valgkortet den 21. maj, kan man kontakte Borgerservice i Guldborgsund Kommune, og så kan man her hjælpe med at udstede et nyt valgkort.

Kontakter

Billeder

Information om Guldborgsund Kommune

Guldborgsund Kommune
Guldborgsund Kommune
Parkvej 37
4800 Nykøbing F

54 73 10 00http://www.guldborgsund.dk/

Følg pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum