Guldborgsund Kommune

Guldborgsund Kommune byder nye studerende varmt velkommen

Del

I dag blev uddelingen af goodiebags påbegyndt som gave til de 440 nye studerende, der for tiden tager hul på deres videregående uddannelse, og uddannelse af videregående karakter, i Nykøbing Falster. Gaven er med til at byde de studerende varmt velkommen og samtidig give dem et indblik i nogle af de spændende muligheder, som deres nye uddannelsesby tilbyder.

Nye studerende med deres goodiebags på Professionshøjskolen Absalon i Nykøbing Falster. Foto: Morten Pape Nielsen
Nye studerende med deres goodiebags på Professionshøjskolen Absalon i Nykøbing Falster. Foto: Morten Pape Nielsen

I disse dage modtager en masse nye studerende fra uddannelsesinstitutionerne Absalon og Zealand (Sjællands Erhvervsakademi) i Nykøbing Falster en velkomst-goodiebag fra Guldborgsund Kommune som en del af introduktionen til deres nye studie – og ikke mindst deres nye uddannelsesby. De nye studerende på SOSU Nyk. F. (Social- og Sundhedsskolen) har flere optag hen over efteråret, og vil derfor modtage deres i løbet af de kommende uger. I den udleverede goodiebag finder de studerende blandt andet en fribillet til Nykøbing FC’s hjemmekamp den 19. september samt et guldpas. Et guldpas er en voucher, der giver adgang til én selvvalgt aktivitet ud af en liste på ni lokale kulturaktiviteter. Ud over at give de studerende et indblik i nogle af de mange muligheder, som deres nye uddannelsesby og nærmiljø byder på, er gaven også en god chance for de studerende for at mødes og skabe stærke fællesskaber.

Formand for Kultur, Fritid og Bosætningsudvalget, Martin Lohse, har set frem til at byde de nye studerende hjerteligt velkommen:

”Jeg er rigtig glad for – og stolt af – at så mange aktivt har valgt Nykøbing Falster som deres nye uddannelsesby. Jeg håber, at de nye studerende har lyst til at gøre brug af de mange muligheder og tilbud, som Nykøbing Falster byder på – og forhåbentlig kan indholdet af vores goodiebag hjælpe dem godt på vej. Vi har et stærkt uddannelsesmiljø, som jeg er sikker på, vil komme de studerende til gode og bidrage til at give dem en helt fantastisk studietid. Vi ønsker, og vil arbejde for, at de studerende føler sig velkomne her, og som en del af vores by og område – også på den anden side af studierne. ”

At de studerende får et positiv indtryk af Nykøbing Falster og nærområdet, og derfor har lyst til at blive, når uddannelsen en dag er færdiggjort, er noget, som uddannelsesleder på Professionshøjskolen Absalon i Nykøbing Falster, Morten Pape Nielsen, har lagt mærke til:

”Vi oplever, at de fleste af vores studerende bliver i området efter endt uddannelse. De studerende, der starter på sygeplejerske-, socialrådgiver- eller pædagogstudiet hernede, kommer derfor til at udgøre rygraden i fremtidens velfærd på Lolland og Falster. For at tiltrække studerende er det vigtigt med dygtige undervisere og gode studiemiljøer. Det er vigtigt, at jobmulighederne efter endt eksamen er gode. Alt det er på plads. Men, det er også rart med et kommunalt signal om, at de studerende, som vælger at tage deres uddannelse lokalt, har kommunens fulde opbakning. Det, oplever vi, at Guldborgsund Kommune giver. ”

I forlængelse af de udleverede goodiebags modtager de nye studerende også et digitalt postkort fra Kultur, Fritid og Bosætningsudvalget ved formand Martin Lohse, der ønsker tillykke med studiepladsen, og byder dem velkommen til deres nye uddannelsesby.

Kontakter

Billeder

Nye studerende med deres goodiebags på Professionshøjskolen Absalon i Nykøbing Falster. Foto: Morten Pape Nielsen
Nye studerende med deres goodiebags på Professionshøjskolen Absalon i Nykøbing Falster. Foto: Morten Pape Nielsen
Download

Information om Guldborgsund Kommune

Guldborgsund Kommune
Guldborgsund Kommune
Parkvej 37
4800 Nykøbing F

54 73 10 00http://www.guldborgsund.dk/

Følg pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

Storstilet helhedsplan for erhvervshavnen i Nykøbing Falster offentliggøres16.9.2021 20:51:27 CEST | Pressemeddelelse

Havnen i Nykøbing Falster står over for en stor udvikling, der over de næste 10-15 år vil omdanne 1,4 kilometer erhvervshavn til et attraktivt byområde med adgang til vandet, masser af grønne områder, forskellige typer boliger og rig mulighed for aktiviteter. Planen ligger klar, og borgerne inviteres nu til dialog om forslaget, inden der i slutningen af året skal træffes endelig beslutning om planen i byrådet.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum