Guldborgsund Kommune

Guldborgsund Kommune ansætter ny centerchef for Børn og Læring

Del

Margit Mikkelsen bliver ny centerchef for Børn og Læring i Guldborgsund Kommune. Hun kommer fra en stilling som centerchef for pædagogik på Professionshøjskolen Absalon.

1. november tiltræder Margit Mikkelsen stillingen som centerchef for Børn og Læring i Guldborgsund Kommune. Foto: Privat
1. november tiltræder Margit Mikkelsen stillingen som centerchef for Børn og Læring i Guldborgsund Kommune. Foto: Privat

Guldborgsund Kommune har ansat Margit Mikkelsen som ny centerchef for Børn og Læring. Hun har ledelseserfaring med sig inden for både det kommunale område og uddannelsesverdenen. Hun kommer desuden med viden og erfaring fra arbejdet med børn og unge i institutioner og på skoler.

De sidste knap fem år har Margit Mikkelsen været centerchef for pædagogik på Professionshøjskolen Absalon, der har uddannelser i hele Region Sjælland og blandt andet i Nykøbing F. Her har hun haft ansvaret for pædagoguddannelsen, efter- og videreuddannelse og forskning.

Margit Mikkelsen har tidligere været leder af dagtilbudsområdet i Odsherred Kommune, hvor hun blandt andet har arbejdet med kvalitetsudvikling og overgangen fra børnehave til skole.

Hun ser frem til at tiltræde sin nye stilling som centerchef for Børn og Læring i Guldborgsund Kommune.

”Jeg glæder mig til at blive en del af et team, hvor der er fokus på at have ambitioner for alle børn og unge. Det betyder, at alle børn skal vokse op i en kommune, hvor de får det bedst mulige børne- og ungdomsliv,” siger Margit Mikkelsen.

”Guldborgsund Kommune arbejder målrettet med en række spændende strategier, så børnene får et godt fundament for trivsel, læring og udvikling. Blandt andet dannelsesstrategien, og den glæder jeg mig til at bygge videre på. Der er generelt et stærkt fokus på fællesskab og samarbejde i hele kommunen, og det glæder jeg mig også til at blive en del af og bidrage til,” siger hun.

Alma Larsen, direktør for Børn, Kultur og Arbejdsmarked i Guldborgsund Kommune, ser frem til at få Margit Mikkelsen med ombord på teamet i Børn og Læring.

”Vi synes selv, at vi har nogle gode og veldrevne institutioner på børne- og ungeområdet, men vi er helt sikre på, at vi med Margit har fundet en chef, der med den rette blanding af nysgerrighed og ambitioner, kan være med til at videreudvikle hele området. Margits erfaring fra Professionshøjskolen giver også et naturligt fokus på kompetenceudvikling, der er et vigtigt omdrejningspunkt på et område med cirka 1200 ansatte, der hver dag er med til at gøre en forskel for vores børn og unge,” siger Alma Larsen

Margit Mikkelsen er 45 år. Hun bor med sin mand i Nykøbing Falster. Til sammen har de fire børn i alderen 13-19 år.

1. november tiltræder Margit Mikkelsen tiltræder stillingen som centerchef for Børn og Læring. Hun afløser den tidligere centerchef Kathrine Ersted Sørensen, der har fået ny job i Vallensbæk Kommune.

Kontakter

Billeder

1. november tiltræder Margit Mikkelsen stillingen som centerchef for Børn og Læring i Guldborgsund Kommune. Foto: Privat
1. november tiltræder Margit Mikkelsen stillingen som centerchef for Børn og Læring i Guldborgsund Kommune. Foto: Privat
Download

Information om Guldborgsund Kommune

Guldborgsund Kommune
Guldborgsund Kommune
Parkvej 37
4800 Nykøbing F

54 73 10 00http://www.guldborgsund.dk/

Følg pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

Guldborgsund Kommune er med i stor undersøgelse om borgernes bevægelsesvaner20.10.2020 06:00:00 CESTPressemeddelelse

Syddansk Universitet har sat gang i den hidtil største undersøgelse af danskernes bevægelsesvaner. I Guldborgsund Kommune har cirka 6000 tilfældige borgere over 15 år fornylig modtaget et brev i deres e-boks med en spørgeskemaundersøgelse. Formand for Kultur, Fritid og Bosætningsudvalget Martin Lohse håber, at kommunens borgere vil afsætte tid til at besvare spørgsmålene, fordi det vil give Guldborgsund Kommune en unik mulighed for at få indblik i borgernes motions- og bevægelsesvaner.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum