Lemvigh-Müller A/S

Guldberg Pensler viser børster overfor byggemarkederne

Del

G. Funder skal fremover forhandle Guldberg Pensler til byggemarkeder og ser et marked for penslerne, der er udviklet til professionelle malere, hos miljø- og kvalitetsbevidste forbrugere

Kirsten Guldberg og Per Ubbe Vestergaard Pedersen fra G. Funder
Kirsten Guldberg og Per Ubbe Vestergaard Pedersen fra G. Funder

Guldberg Pensler er udviklet og håndlavet til professionelle malere og har i snart fire årtier været et kendt, dansk brand i malerbranchen. Den almindelige forbruger er dog ikke på fornavn med penslerne. Det vil handelsvirksomheden G. Funder ændre på - de har netop fået eneret på at forhandle Guldberg Pensler til landets byggemarkeder.

Guf til gør det selv-folket

Hos Guldberg Pensler ser Kirsten Guldberg frem til, at landets gør det selv-folk får adgang til kvalitetsmalergrej hos byggemarkederne:

 "Vi håndfremstiller penslerne på vores fabrik i Kolding for at få den høje kvalitet, som malermestrene efterspørger. Skafterne er udformet, så de ligger godt i hånden en hel arbejdsdag, og børsterne er utrolig slidstærke og udformet af materialer, som giver et perfekt resultat".

Flere bevidste forbrugere

Hos G. Funder vurderer man, at tiden er moden til, at Guldberg Pensler rykker hjem i de private malerspande.

 "Vi oplever en tendens i tiden, hvor private forbrugere efterspørger kvalitet, og hvor flere og flere gør op med ’brug og smid væk’-kulturen. Guldberg Pensler holder i årevis i hænderne på en professionel malermester. Hos en privat forbruger, der måske opfrisker vægmalingen med års mellemrum, kan penslerne nærmest holde en livstid.

Samtidig tror vi, det vil appellere til de mange forbrugere, der går op i miljø og bæredygtighed, at penslerne er danskproducerede, og at der kun bliver brugt FSC-certificeret træ til skafterne", siger Per Ubbe Vestergaard Pedersen, salgs- og eksportchef hos G. Funder.

Også i webshop

G. Funder, der er et datterselskab i Lemvigh-Müller-koncernen, har fokus på byggemarkeder og anden detailhandel. Guldberg Penslerne kommer også til salg i Lemvigh-Müllers webshop til professionelle på lemu.dk.

 Fakta om Guldberg Pensler

  • Guldberg Pensler er – som de eneste pensler på markedet – håndlavede i Danmark, nærmere bestemt i Kolding
  • Træet, der benyttes til skafterne er FSC-certificeret
  • Penslerne har 4 til 5 gange længere levetid i forhold til standardpensler
  • Penslerne, taber ikke hårene
  • 85 pct. af penslerne produceres med syntetiske hår og 15 pct. med svinehår

Læs mere på www.guldberg.com

Nøgleord

Kontakter

For yderligere information kontakt salgs- og eksportchef Per Ubbe Vestergaard Pedersen på telefon 20 87 26 83 eller pv@gfunder.dk

Billeder

Kirsten Guldberg og Per Ubbe Vestergaard Pedersen fra G. Funder
Kirsten Guldberg og Per Ubbe Vestergaard Pedersen fra G. Funder
Download

Information om Lemvigh-Müller A/S

Lemvigh-Müller A/S
Lemvigh-Müller A/S
Stationsalleen 40
2730 Herlev

http://www.lemu.dk/

Om G. Funder

Handelsvirksomheden G. Funder er en betydende leverandør til byggemarkeder og anden detailhandel. Sortimentet omfatter koste, pensler, rengøringsartikler, reb, malergrej, måtter spraymidler – og stort set alt indenfor vvs og varme, el og belysning, værktøj og befæstelse.

G. Funder kan som selvstændigt datterselskab i Lemvigh-Müller-koncernen trække på markedets formentlig mest velsmurte logistikmaskine og kan herudover også tilbyde sine kunder adgang til Lemvigh-Müllers 350.000 varenumre.

Læs mere på www.gfunder.dk

Følg pressemeddelelser fra Lemvigh-Müller A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lemvigh-Müller A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum