Gul Strøm A/S

Gul Strøm advarer: Hold øje med gasregningen

Del

Priserne på naturgas er i bund. Alligevel betaler mange danskere stadig alt for meget. Der er penge at spare, hvis man giver naturgasregningen et eftersyn.

Prisudviklingen på Gaspoint Nordic
Prisudviklingen på Gaspoint Nordic

I løbet af det sidste år er indkøbspriserne på den nordiske gas-børs, Gaspoint Nordic, hvor alle de danske gasselskaber handler, raslet ned. Kubikmeterprisen lå februar sidste år på over to kroner. Nu er den nu stort set halveret. Det er der desværre mange danske forbrugere, der ikke mærker noget til. De holder fast i deres leverandør. Derfor opfordrer Gul Strøm, der sælger el og gas til indkøbspriser, til, at de danske forbrugere giver deres regning et serviceeftersyn.

“Jeg kan sagtens forstå, at gaspriser ikke er det første, danskerne tænker på, når de vågner om morgenen. Ligesom strøm er det bare noget, der skal være der og fungere. Men på alle andre områder er det næsten en nationalsport at spare penge her i landet og her kræver besparelsen ikke andet end et par klik med en mus, siger direktør Jesper Wagner, Gul Strøm.

Gul Strøm blev etableret i 2013. Dengang solgte selskabet udelukkende strøm, som man købte den nordiske elbørs, El-Pool, og solgte videre til indkøbsprisen plus en månedlig handelsomkostning på bare 29 kr. Sidste år udvidede Gul Strøm forretningsområdet til også at omfatte salg af naturgas.

“Konceptet er fuldstændigt det samme. Vores kunder køber gas til indkøbspriser - der lige nu er nærmest historisk lave - og betaler en månedlig handelsomkostning på 59 kr. Det er de penge, vi som selskab lever af. Vi har ingen skjulte gebyrer,” siger Jesper Wagner. 

Hvis man som forbruger er interesseret i at finde ud af, om man betaler for meget for sin gas, anbefaler Gul Strøm, at man f.eks benytter internetsiden gasprisguiden.dk, der er udviklet af energinet.dk

Nøgleord

Kontakter

Yderligere information:
Knud Løkke Rasmussen, Kommunikationschef, Gul Strøm, tlf. 2538 6767

Billeder

Prisudviklingen på Gaspoint Nordic
Prisudviklingen på Gaspoint Nordic
Download

Information om Gul Strøm A/S

Gul Strøm A/S
Gul Strøm A/S
Tagensvej 85
2200 København N

7027 7790https://gulstrom.dk/

Følg pressemeddelelser fra Gul Strøm A/S

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Gul Strøm A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum