Mikonomi.dk

Guide: Beskyt dig og din virksomhed mod cyberangreb

Del

Cyberkriminalitet har siden internettets udbredelse været et stort problem, ikke blot i Danmark, men i hele verden. Derfor har Mikonomi.dk udarbejdet en informativ infografik, der forklarer, hvordan du sikrer dig selv som privatperson og din virksomhed mod cyberkriminalitet.

Torsdag den 30. august 2018 udgav Center for Cybersikkerhed en rapport, der beskriver cyberkriminalitet som værende høj i finanssektoren. Yderligere er deres vurdering, at truslen for cyberangreb særligt mod Danmark er meget høj. Den finansielle sammenligningstjeneste, Mikonomi.dk, har i den forbindelse udviklet en informativ infografik med formålet om at guide privatpersoner samt virksomheder til at opnå økonomisk sikkerhed mod eventuelle cyberangreb.

3 ud af 4 danske virksomheder rammes af IT-angreb

Undersøgelser viser, at ca. 3 ud af 4 virksomheder i Danmark rammes af IT-angreb. Desværre er mange virksomheder ikke ordentligt forberedt, hvis uheldet skulle være ude, og det kan i sidste ende koste dem mange penge. Faktisk har hver 10. virksomhed i Danmark omkostninger på over en million kroner pga. cyberkriminalitet. Det er derfor en god ide, for virksomheder såvel som privatpersoner, at beskytte sig selv mod cyberkriminalitet.

Danmarks nabolande er bedre beskyttet mod IT-angreb

I en rapport fra 2017 ender Danmark på en 34. plads, når det kommer til, hvor godt vi er beskyttet mod et cyberangreb. En 34. plads ud af 165 lande er umiddelbart ikke til at klage over. Ses der kun på vores nabolande ender vi dog på en sidsteplads. Norge, Finland, Tyskland og Sverige ligger på henholdsvis på en 11., 16., 17., og 24. plads.

Vil du læse mere om, hvordan du sikrer dig selv økonomisk mod et cyberangreb? Læs Mikonomi.dks guide om dette her: Økonomiske konsekvenser ved cyberkriminalitet.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om Mikonomi.dk

Mikonomi.dk
Mikonomi.dk
Høffdingsvej 34
2500 Valby

38 41 03 02https://www.mikonomi.dk/

Mikonomi.dk sammenligner priser på finansielle ydelser som lån, forsikringer og a-kasser. Mikonomi.dks formål er at give forbrugeren overblik over de billigste alternativer, så brugeren dermed sparer flest muligt penge.

Følg pressemeddelelser fra Mikonomi.dk

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Mikonomi.dk

Ny lov om ansvarsforsikring: Spar 1.600 kr. og undgå et dagsgebyr på 250 kr.22.12.2018 09:00Pressemeddelelse

Har du et køretøj, der ikke har den lovpligtige ansvarsforsikring? Så gør du klogt i at skynde dig at tegne en forsikring inden nytår eller afmelde den hos Motorregistret. Efter nytår vil DFIM nemlig opkræve et gebyr på 250 kr. om dagen, hvis du ikke har den lovpligtige ansvarsforsikring - uanset om du kører i dit køretøj eller ej. I den forbindelse har Mikonomi.dk undersøgt forsikringspriser og fundet frem til, at du kan spare 1.600 kr. om året ved at indhente tilbud fra flere forsikringsselskaber.

Undgå at blive snydt: Sådan finder du den billigste afbetaling på Black Friday21.11.2018 10:09Pressemeddelelse

Black Friday, som i år afholdes d. 23. november, er en amerikansk tradition, som danskerne i høj grad har taget til sig, når betalingskortet skal svinges og julegaverne indkøbes. Men danskerne bør være på vagt: Foruden selve prisen på varerne kan priserne på finansieringen i butikkerne også variere en del. Tal fra Mikonomi.dk viser, at du eksempelvis kan spare 779 kr. på finansiering ved køb af et TV til samme pris ved at tage i Power fremfor Elgiganten.

Tag testen: Sparer du nok op til din tid som pensionist?25.10.2018 09:00Pressemeddelelse

Du skal i gennemsnit have skrabet mere end 6 mio. kr. sammen inden din tid som pensionist starter, hvis du vil opretholde den samme levestandard de første 15 år af din pension. I Hørsholm Kommune skal du i gennemsnit spare mere end 8,5 mio. kr. op, hvorimod du i Morsø Kommune kun skal spare 5,2 mio. kr. sammen. Dette viser en undersøgelse, som Mikonomi.dk har foretaget i forbindelse med Pensionsdagen 2018.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum