Mikonomi.dk

Guide: Beskyt dig og din virksomhed mod cyberangreb

Del

Cyberkriminalitet har siden internettets udbredelse været et stort problem, ikke blot i Danmark, men i hele verden. Derfor har Mikonomi.dk udarbejdet en informativ infografik, der forklarer, hvordan du sikrer dig selv som privatperson og din virksomhed mod cyberkriminalitet.

Torsdag den 30. august 2018 udgav Center for Cybersikkerhed en rapport, der beskriver cyberkriminalitet som værende høj i finanssektoren. Yderligere er deres vurdering, at truslen for cyberangreb særligt mod Danmark er meget høj. Den finansielle sammenligningstjeneste, Mikonomi.dk, har i den forbindelse udviklet en informativ infografik med formålet om at guide privatpersoner samt virksomheder til at opnå økonomisk sikkerhed mod eventuelle cyberangreb.

3 ud af 4 danske virksomheder rammes af IT-angreb

Undersøgelser viser, at ca. 3 ud af 4 virksomheder i Danmark rammes af IT-angreb. Desværre er mange virksomheder ikke ordentligt forberedt, hvis uheldet skulle være ude, og det kan i sidste ende koste dem mange penge. Faktisk har hver 10. virksomhed i Danmark omkostninger på over en million kroner pga. cyberkriminalitet. Det er derfor en god ide, for virksomheder såvel som privatpersoner, at beskytte sig selv mod cyberkriminalitet.

Danmarks nabolande er bedre beskyttet mod IT-angreb

I en rapport fra 2017 ender Danmark på en 34. plads, når det kommer til, hvor godt vi er beskyttet mod et cyberangreb. En 34. plads ud af 165 lande er umiddelbart ikke til at klage over. Ses der kun på vores nabolande ender vi dog på en sidsteplads. Norge, Finland, Tyskland og Sverige ligger på henholdsvis på en 11., 16., 17., og 24. plads.

Vil du læse mere om, hvordan du sikrer dig selv økonomisk mod et cyberangreb? Læs Mikonomi.dks guide om dette her: Økonomiske konsekvenser ved cyberkriminalitet.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om Mikonomi.dk

Mikonomi.dk
Mikonomi.dk
Høffdingsvej 34
2500 Valby

38 41 03 02https://www.mikonomi.dk/

Mikonomi.dk sammenligner priser på finansielle ydelser som lån, forsikringer og a-kasser. Mikonomi.dks formål er at give forbrugeren overblik over de billigste alternativer, så brugeren dermed sparer flest muligt penge.

Følg pressemeddelelser fra Mikonomi.dk

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Mikonomi.dk

Budget og tjekliste: Den ultimative flytte hjemmefra guide8.8.2018 08:30pressemeddelelse

Studiestart står snart for dagen, og det betyder for mange ligeså det at flytte hjemmefra. Det kan dog være svært at finde rundt i, hvad der skal være styr på både før, under og efter flytningen - specielt hvis det er første gang. Derfor har Mikonomi.dk udarbejdet den ultimative flytteguide til dig, der skal flytte hjemmefra. Den indeholder en flyttetjekliste og giver dig mulighed for at downloade og udfylde dit eget personlige budget.

Undersøgelse: De her uddannelser uddanner til ledighed26.7.2018 12:34pressemeddelelse

I en ny undersøgelse, konkluderes det, at du muligvis bør genoverveje dit valg, hvis du har søgt ind på psykologi-, pædagog- eller folkeskolelæreruddannelsen. Det er nemlig disse tre uddannelser, blandt de ti mest søgte i 2018, hvor de fleste studerende er arbejdsløse i det første kvartal efter at have afsluttet deres uddannelse. Henholdsvis 40%, 28% og 26% er, ifølge tal fra Uddannelses- og Forskningsministeriet, ledige fra disse tre uddannelser det første stykke tid efter dimension.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum