Hjørring Kommune

Grundlovsceremoni i Hjørring Kommune

Del

Hjørring Kommune byder nye ansøgere om statsborgerskab velkommen

Foratfådanskstatsborgerskab,skalansøgereomstatsborgerskabdeltageien Grundlovsceremoni i deres bopælskommune efter at have bestået indfødsretsprøven.

Formålet med ceremonien er at højtideligholde og markere det nye statsborgerskab. Ved ceremonien skal ansøgerne skrive under på, at de vil overholdeDanmarksRigesGrundlovogrespekteredegrundlæggendedanske værdier og retsprincipper, herunder det danske demokrati.

Grundlovsceremonienafviklestirsdagden20.september2022kl.16:00i byrådssalen på Hjørring Rådhus - Indgang via borgerservice.

Til ceremonien skal den nye statsborger underskrive en erklæring om, at ansøger vil overholde Danmarks Riges Grundlov og respektere de grundlæggende danske værdier og retsprincipper, herunder det danske demokrati,samtudvekslehåndtrykmedHjørringKommunesborgmester.

Herefter overdrages statsborgerretsbeviset.

Deterenforudsætningforatdeltageiceremonien,atmaneroptagetpåen lov om indfødsret som er trådt i kraft maksimalt 2 år før ceremonien, samt har tilmeldt sig ceremonien senest den 20. august 2022. Yderligere skal man være bosat i Hjørring Kommune. Læs mere om ceremonien og dokumentationskrav på kommunens hjemmeside www.hjoerring.dk. Ansøgere skal tilmelde sig via hjemmesiden.

Kontakter

Yderligere oplysninger kan fås hos:

René C. Thorsen
Sekretær for Integrationsrådet
Mobil: 41 22 62 82
E-mail:rene.c.thorsen@hjoerring.dk

Links

Information om Hjørring Kommune

Hjørring Kommune
Hjørring Kommune
Springvandspladsen 5
9800 Hjørring

72 33 33 33https://hjoerring.dk/
Hjørring Kommune er med sine knap 65.000 indbyggere den næst største kommune i Nordjylland. Du finder os centralt placeret i Vendsyssel og dermed i centrum af Skandinavien og Nordeuropa. Klik dig videre og bliv meget klogere på Hjørring Kommune.

Følg pressemeddelelser fra Hjørring Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Hjørring Kommune

Hjørring Kommune inviterer til klimafejring og underskrivning af samarbejdsaftaler27.6.2022 14:01:26 CEST | Pressemeddelelse

Vi har lavet en klimahandlingsplan, der vil sikre os en CO2 reduktion på 86% i 2030, hvilket er mere ambitiøst end målene i Prisaftalen. Skal det lykkedes må alle gode kræfter i kommunen arbejde sammen, og vi har derfor indgået partnerskabsaftaler med det lokale erhvervsliv, organisationer og uddannelsesinstitutioner, som sammen med borgere og kommune skal hjælpe med at drive den grønne omstilling.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum