Pluto Group

Grundet den høje smitte og de nye retningslinjer, har vi i Pluto Group valgt at lukke alle vores restauranter ned i dvale.

Del

Den 18. december blev der indgået en politisk aftale om kompensation, som følge af de seneste restriktioner. Aftalen giver restauranter mulighed for frivilligt at lukke ned med kompensation, hvis man er ramt af begrænsninger som følge af restriktionerne. Den aftale har vi valgt at benytte os af og vi er nu i nedlukningsprocessen.

Direktør Jesper Madirazza-Marcussen udtaler: ”Vi vurderer at en nedlukning af alle restauranterne er det mest ansvarlig for vores virksomhed, vores gæster og vores personale. Vi ser ind i en tid med høj smitte blandt gæster og personale, samt en stor nedgang i gæsteantal. Alt dette vil medføre store timebesparelser på personalet, nogen steder helt op til 40%. Det mener vi er meget uholdbart for alt det personale det kommer til at ramme. Ved at lukke virksomhederne ned, aktivere vi hjælpepakkerne, og kan sikre vores personale.”

Vi kommer tilbage i det nye år, hvor vi forhåbentlig har et større overblik og en plan for hvornår vi åbner igen.

Vi ønsker alle vores skønne gæster en god jul og et godt nytår.

Kontakter

Information om Pluto Group

Pluto Group
Pluto Group
Dronningens Tværgade 8a
1302 København K

http://www.restaurantpluto.dk

Følg pressemeddelelser fra Pluto Group

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.