Lemvigh-Müller A/S

Grossist booster service til håndværkere i København

Del

Dag til dag-levering er ikke altid hurtigt nok for håndværkere i København. Derfor giver Lemvigh-Müller butiks- og ekspresleveringsservicen i hovedstaden et boost og ruller konceptet ud under navnet ’CityExpres’.

Christian Herbert, kommerciel direktør, Lemvigh-Müller
Christian Herbert, kommerciel direktør, Lemvigh-Müller

CityExpres giver håndværkere i København straks-adgang til et udvidet sortiment af vvs- og el-produkter samt værktøj og værnemidler. Hele 11.500 varenumre kan fremover fås med det samme – enten ved afhentning i Lemvigh-Müllers håndværkerbutik i Teglholmsgade eller ved ekspreslevering, hvor varerne bliver leveret til det ønskede arbejdssted på en time.

Montører og entreprenører

”Vores kunder i de større byer ønsker i stigende grad at kunne få endnu flere varer med det samme. Det gælder montører, der kører service hos virksomheder eller har spjældopgaver for private, og som ikke altid planlægge, hvilke materialer de får brug for. CityExpres er også til håndværkere og entreprenører på de mange byggerier, der er i gang i København. De kender også til pludselig at mangle den rigtige bit til skruemaskinen, nogle bestemte rør og fittings eller en rulle kabel, og ved, hvor vigtigt det er at komme hurtigt videre”, siger Christian Herbert, kommerciel direktør i Lemvigh-Müller.

Der er gået ’københavneri’ i sortimentet

CityExpres-sortimentet er bygget specifikt op til København.  

”En del af de 11.500 varenumre findes i vores typiske butikssortiment. Vi har dog taget højde for den københavnske bygningsmasse, som består af både gamle ejendomme med ældre installationer og nye og gamle etageejendomme med mange boliger. Det stiller nogle andre krav til fx rør og fittings på vand og varme”, siger Christian Herbert.

Handlefrihed for håndværkere

Der er en trend i tiden, hvor nogle håndværkere foretrækker at få varerne leveret ekspres fremfor selv at hente varer hos grossisten. Lemvigh-Müller oplever dog, at mange stadig gerne vil bruge butikkerne:

”Kunderne har forskellige måder at arbejde på og forskellige præferencer for, hvordan de ønsker at få varer. Derfor tror vi ikke på 'one size fits all'-løsninger. Handlefrihed er, sammen med hurtighed og varetilgængelighed, en central del af CityExpres-konceptet. Derfor har vi valgt at give både vores håndværkerbutik og ekspresleveringsservice i København et boost”, siger Christian Herbert.

Ud over det ekstra store straks-sortiment er Lemvigh-Müllers City-butik blevet ombygget og har fået udvidet åbningstid. Der er planer om at rulle CityExpres ud i Aarhus og Odense senere på året.

For yderligere information kontakt kommerciel direktør Christian Herbert på tlf. 40 60 40 61 eller mail: chrh@lemu.dk

Nøgleord

Billeder

Christian Herbert, kommerciel direktør, Lemvigh-Müller
Christian Herbert, kommerciel direktør, Lemvigh-Müller
Download
Lemvigh-Müllers håndværkerbutik i København
Lemvigh-Müllers håndværkerbutik i København
Download

Links

Information om Lemvigh-Müller A/S

Lemvigh-Müller A/S
Lemvigh-Müller A/S
Stationsalleen 40
2730 Herlev

http://www.lemu.dk/

 Om CityExpres

Hjørnestenen i CityExpres-koncept er det udvidede sortiment på 11.500 varenumre, der kan fås med det samme. Sortimentet fordeler sig på mere end:    

  • 5.180 varenumre inden for vvs
  • 3.580 varenumre inden for el
  • 2.660 varenumre inden for værktøj, personlige værnemidler mv.

Ekstra lang åbningstid

Lemvigh-Müllers City-butik, der har en central beliggenhed på Teglholmsgade 25, Kbh. SV, har med virkning fra 2. januar 2019 udvidet åbningstiden og har åbent fra kl. 6-18 mandag til torsdag og fra kl. 6-16 om fredagen.

Som håndværker kan man spare tid ved at:

  • bestille en pick up-ordre, så står CityExpres-varerne pakket og klar til afhentning i håndværkerbutikken i løbet af en halv time.
  • bestille ekspreslevering til et ønsket sted i København, så kommer CityExpres-varerne indenfor en time. Servicen koster 99 kr.

Flere storbyer står for tur

CityExpres bliver rullet ud i København fra 2. januar 2019. Efter påske bliver konceptet rullet ud i Aarhus, og senere på året står Odense for tur. Ud over at håndværkere i de større byer i højere og højere grad ønsker at få deres varer med det samme, er de tre byer valgt, fordi 60 procent af al byggeaktivitet i Danmark finder sted her.

Følg pressemeddelelser fra Lemvigh-Müller A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lemvigh-Müller A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum