Haderslev Kommune

Grønt lys for brune motorvejsskilte i Haderslev

Del

Reformationsstad Haderslev og Tørning Mølle får de første brune motorvejsskilte i Haderslev Kommune.

Meldingen om, at Vejdirektoratet nu har givet grønt lys til, at der kan sættes brune motorvejsskilte op for Reformationsstad Haderslev og Tørning Mølle bliver modtaget med glæde af formand for Udvalget for Kultur og Fritid, Allan Emiliussen.

”Det er en rigtig god nyhed, som vi længe har ventet på. Forhåbentligt betyder det, at bilisterne på motorvejen bliver mere opmærksomme på vores seværdigheder og får endnu mere lyst til at besøge dem. Vi kan kun være glade for, at det nu endelig lykkedes med de brune skilte i Haderslev Kommune”, siger Allan Emiliussen.  

Det er Tørning Mølle, der selv har indsendt ansøgningen for Tørning Mølle, mens Haderslev Kommune har søgt om skiltet til Reformationsstad Haderslev.

Haderslev Kommune havde også søgt om at få et skilt for StreetDome - noget som mange af kommunens borgere har foreslået. Det har dog i første omgang fået afslag, men med den bemærkning, at Vejdirektoratet gerne vil kigge på en eventuelt ny ansøgning fra StreetDome igen om nogle år.

”Vi er meget glade for de brune motorvejsskilte, vi nu får lov til at sætte op, men vi håber bestemt ikke på, at de bliver de sidste”, siger Allan Emiliussen.

FAKTA
Vejdirektoratet har givet tilladelse til skilte med Tørning Mølle og Reformationsstad Haderslev.

Skilt med Tørning Mølle sættes op ved motorvejsfrakørsel 68 på Den sønderjyske Motorvej.

Skilt med Reformationsstad Haderslev kan sættes op ved afkørsel 67/69 på Den sønderjyske Motorvej. Haderslev Domkirke bliver det bærende element på tavlens grafik.

Kriterierne for at få opsat et brunt motorvejsskilt med ens navn er blandt andet, at seværdigheden/attratkionen skal ligge max 15 kilometer fra nærmeste motorvej.

Kun et skilt pr. motorvejsfrakørsel i samme retning og højst to skilte til samme seværdighed kan sættes op.

Kontakter

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum