Ishøj Kommune

Grønlandsk stjerne besøger Ishøj

Del

Nive & The Deer Children spiller i Ishøj Kultur Café fredag den 5. oktober kl. 20.

Nive Nielsen (Grønland) udgav i 2012 sit debutalbum Nive Sings!. Albummet er produceret af engelske John Parish, der bl.a. er kendt fra sit mangeårige samarbejde med PJ Harvey. Samme år modtog Nive Nielsen også Kronprinsparrets Stjernedryspris.

I sin motiveringstale sagde H.K.H. Kronprinsen:

"Nive Nielsen er en ung fremadstormende grønlandsk sangerinde/sangskriver, som med stor selvfølgelighed har turneret de sidste par år i udlandet, især i USA og Canada. Nive Nielsen blander sin etniske baggrund og stolthed med en nutidig verdenslyd. Som den moderne grønlænder hun er, ser hun hele verden som sin scene.”

Musikken vokser på rejserne

I 2016 udkom Nives andet album Feet first så. Albummet er optaget i perioden fra 2012 til 2015 og både i Grønland, Belgien, England og i fem forskellige stater i USA. Nive Nielsen fortæller, at hun følte, at det var af meget stor betydning for hende at rejse for at lave Feet first.

"Jeg ønskede bare, at disse sange skulle vokse sammen med mig på mine rejser”, fortæller Nive, om musikken der har udviklet sig siden debuten, til sin helt egen udgave af grønlandsk indie-americana-folk.

Nu er det danskernes tur

Nive turnerer både i Europa og USA med sit band The Deer Children, og efter udgivelsen af hendes andet album satser gruppen på, at det danske publikum skal lære Nive og hendes band at kende.

Instrumenteringen på livekoncerterne er ukulele-guitar, sav, trommer, keys, bas, guitar, horn, cello, melodika og klokkespil - eller "glockenspil", som Nive kalder det.

En fantastisk og anderledes liveoplevelse.

Køb dine billetter her

Billetter koster 110 kr. i forsalg og kan købes på ticketmaster.dk eller i Kultur Caféens billetsalg på Ishøj Østergade 28.

Medlemmer af KulturCaféens Venner kan købe billet til 90 kr.

Kontakter

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum