Haderslev Kommune

Grøn messe trækker fulde huse

Del
Der er stor interesse for at komme til ’guld og grønne genveje-messe* i Vojens Hallerne den 18. januar. Her kan man få inspiration til, hvordan man selv kan komme i gang med en grøn omstilling derhjemme.

Det er gået stærkt med billetterne til ”guld og grønne genveje messen” den 18. januar i Vojens Hallerne. I løbet af få dage blev der booket 200 billetter, og messen kan nu melde alt optaget.

På messen kan man opleve både fagpersoner og virksomheder, der arbejder med grøn omstilling og bæredygtighed. På den måde kan man let få både viden og information om grønne valg ligesom man også har mulighed for at prøve nogle af tingene af i praksis.

”Messen skal blandt andet sætte fokus på, hvad man selv kan gøre i forhold til grøn omstilling. Måske har man et ønske om at skifte til el-bil eller få en ny varmekilde, men for at man kan lave ændringerne, skal man vide, hvordan man ændrer det og hvad der findes løsninger – og det er det, vi gerne vil give borgerne mulighed for på messen”, siger Carsten Leth Schmidt, formand for Teknik- og Klimaudvalget.

Messen har været i støbeskeen i længere tid, og at den nu falder sammen med stigende priser og en energikrise er lidt tilfældigt, men det betyder omvendt, at der er rigtig stor efterspørgsel på billetterne.

”Vi har ramt noget meget aktuelt, og timingen kunne ikke være meget bedre. Mange vil gerne have tip og tricks til, hvordan de kan spare i hjemmet eller gøre tingene på en smartere eller billigere måde”, siger Bent Kloster, formand for Land- og Byudviklingsudvalget.

Et af aftenens indslag er kokken Nikolaj Kirk, der sammen med 12 borgere går på scenen og laver mad. Efterfølgende er der mulighed for at få smagsprøver.

Messen henvender sig til hele familien. Der vil være særlige aktiviteter for børn, og der er sørget for aftensmad – også vegansk. Arrangementet er gratis, men af hensyn til forplejning, skal man booke en billet på haderslev.dk/messe

*Guld og grønne genveje’ er en messe, der er arrangeret i et samarbejde mellem Teknik- og Klimaudvalget og Land-. og Byudviklingsudvalget.

Messen er kl. 17-20, men allerede fra klokken 16 kan man komme og prøve en el-bil. Vedhæftet er det fulde program.

Kontakter

Vedhæftede filer

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Christian X's Vej 39
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Foredragsrække om Besættelsestiden, Retsopgøret og tiden efter16.3.2023 10:57:47 CET | Pressemeddelelse

Historie Haderslev indbyder i april-maj 2023 til en foredragsrække om Besættelsestiden, Retsopgøret og tiden efter. I forbindelse med Besættelsen blev det danske samfund underlagt et voldsomt pres. Alle måtte forholde sig til nye realiteter og tage et standpunkt og vælge side. Nogle endte på den forkerte side og oplevede efter Befrielsen voldsomme konsekvenser af dette valg. De tre foredragsholdere beskæftiger sig alle med forskellige grupper i det danske samfund, der oplevede konsekvenser af egne eller andres handlinger under Besættelsen.

14. februar åbner udstillingen 3D-printet keramik7.2.2023 14:00:53 CET | Pressemeddelelse

Pressemeddelelse: Tirsdag d. 14. februar åbner udstillingen 3D-printet keramik v/Anna Andersen ved Ehlers Samlingen, Slotsgade 20. Anna Andersen er uddannet fra Designskolen i Kolding samt Royal Collage of Art i London, og har arbejdet med 3D print siden 2007. “Den gamle keramik fra Ehlers Samlingen har fascineret mig siden jeg som studerende på Designskolen Kolding blev introduceret til museet. Det er et skatkammer af form, overflader og ornamentik og et besøg værd for alle, der arbejder med keramik”. Anna Andersen

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum