Frelsens Hær

Grød på banen og juletoner den 1. december kl. 18

Del

Frelsens Hær inviterer til risengrød, julemusik og indsamling til julehjælpen på Københavns Hovedbanegård

Risengrødevent med Frelsens Hær
Risengrødevent med Frelsens Hær

Risengrød på Hovedbanegården den 1. December kl. 18

Den 1. december omdanner Frelsens Hær Københavns Hovedbanegård til et stort spisested og inviterer alle, der har lyst, på risengrød og julemusik spillet af Frelsens Hærs musikkorps. Arrangementet finder sted mellem klokken 18 og 20 på pladsen under uret.

Ligesom julen er måltidet et af de væsentligste samlende fællesskaber, og håbet er, at folk vil sætte sig, spise sammen og indgå i et fællesskab omkring måltidet. Samtidig ønsker Frelsens Hær at skabe opmærksomhed omkring behovet for julehjælp.

Julehjælpen gives i en svær tid

Mange forældre begynder allerede at ringe til Frelsens Hær i august, fordi de spekulerer over, hvordan de skal komme igennem julen. Sidste år modtog Frelsens Hær 12.000 ansøgninger om julehjælp, hvoraf 8669 fattige familier blev hjulpet. For en enlig far betød julehjælpen, at han for første gang kunne holde juleaften for sine drenge på 7 og 8 år:

»Jeg har været hjemløs i mange år, men nu har jeg været i behandling for misbrug og fået en lejlighed. Hvis ikke jeg havde fået julehjælp, havde jeg været nødt til at sige til drengenes mor, at jeg ikke kunne have dem, og så havde jeg holdt jul alene. Men nu har jeg fået julehjælp, og lejligheden er helt ny. Det er overvældende. Helt vildt.«

Om julehjælpen og arrangementet, siger Frelsens Hærs informationschef:

»Julehjælpen gør det muligt for fattige familier, at holde en jul, der minder om den, som børnenes klassekammerater holder – så ingen skal føle sig uden for. Det er det, julen handler om, og det er det budskab om samhørighed og fællesskab, som vi gerne vil dele med alle, der kommer forbi Hovedbanegården den 1. december.«

Frelsens Hær håber at fylde Hovedbanegården med julemusik, risengrød og en masse glade mennesker. Arrangementet er gratis, men alle er meget velkomne til at støtte julehjælpen på www.julebidrag.dk eller via MobilePay på 30 85 83 20.

Nøgleord

Kontakter

For yderligere information kontakt informationschef i Frelsens Hær Lars Lydholm på LL@fhmail.dk eller telefon 28 14 94 72.

Billeder

Risengrødevent med Frelsens Hær
Risengrødevent med Frelsens Hær
Download

Information om Frelsens Hær

Frelsens Hær
Frelsens Hær
Frederiksberg Allé 9
1621 København V

3331 4192http://www.frelsenshaer.dk

Følg pressemeddelelser fra Frelsens Hær

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Frelsens Hær