Aabenraa Kommune

Gravearbejde: Camma Larsen-Ledets Vej mellem Haderslevvej og Frydendal lukkes fire dage

Del

15. april til 18. april udføres der gravearbejde på Camma Larsen-Ledets Vej mellem Haderslevvej og Frydendal. Bilister må påregne længere køretid, mens cyklister og fodgængere kan passere graveområdet.

Trafikanter må beregne længere køretid, da der fra mandag 15. april til torsdag 18. april udføres gravearbejde på Camma Larsen-Ledets Vej.

Bilister, der skal mod øst, skal i stedet køre ad Camma Larsen-Ledets Vej til rundkørslen ved Gammel Ribevej fortsætte ned ad denne og svinge til venstre af Løgumklostervej for igen at svinge til højre på Haderslevvej.

På samme måde skal bilister, der kører mod nord, køre til venstre ad Løgumklostervej, op ad Gammel Ribevej i rundkørsel og ned ad Camma Larsen-Ledets Vej.

Gravearbejdet vil genere trafikanter i perioden, og man opfordres derfor til at tage hjemmefra i god tid, da det forventes at give en smule længere køretid. Fodgængere og cyklister kan dog passere graveområdet.

Det forventes at arbejdet vil stå på i fire dage. Der bliver opsat skilte, som guider trafikanter på rette vej til omkørslen. Arbejdet udføres for Aabenraa-Rødekro Fjernvarme af Sydjysk Entreprenør Service.

Kontakter

Afdelingsleder Aabenraa-Rødekro Fjernvarme, Hans Jørn Jørgensen, tlf.: 60 61 95 12; e-mail: hjj@aabenraa-fjernvarme.dk

Sydjysk Entreprenør Service, Jan Lorenzen, tlf.: 24 45 19 20; e-mail: janlorenzen@mail.dk

Vejtekniker Drift og Anlæg, Hanne Petersen, tlf.: 73 76 71 16; e-mail: hpe@aabenraa.dk

Kommunikationskonsulent Aabenraa Kommune, Claus Bøge Jensen, tlf.: 24 91 79 28; e-mail: cbje@aabenraa.dkF

Billeder

Information om Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune
Aabenraa Kommune
Skelbækvej 2
6200 Aabenraa

7376 7676https://www.aabenraa.dk/

BETINGELSER FOR BRUG AF BILLEDMATERIALE:

  • Rettigheden til anvendelse af medfølgende billedmateriale er udelukkende til brug i sammenhæng med nærværende nyhed og må således ikke arkiveres med henblik på genanvendelse i andre sammenhænge.
  • Anvendelse skal altid ske med angivelse af hele den oplyste billedbyline.

Følg pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum