Næstved Kommune

Gratis støbe-værksted på Axeltorv

Del

Lørdag den 10. september kan du prøve kræfter med at støbe i beton. Det er gratis, og alle er velkomne i værkstedet på Axeltorv kl. 10-16.

Der er lagt op til et usædvanligt stort gør-det-selv-værksted, når Thomas Uhrskov smækker 64 kvadratmeter telte og en betonkanon op på Axeltorv.

I løbet af dagen får alle mulighed for gratis at støbe store og mindre elementer i beton. Fx sofaborde, skamler, lamper, træningsudstyr, knager, krukker og andet.

Eventen er åben for alle – og der er gang i værkstedet mellem klokken 10 og 16 om lørdagen.

Beton, støbeforme og værktøj er på pladsen, men folk inviteres også til at tage egne støbeforme med. Især glas med skruelåg fra eksempelvis marmelade, syltede agurker, sild eller andet kan let omdannes til finurlige og smukke lamper.

De støbte effekter bliver bragt til hærdning på EUC Sjælland, Jagtvej 2, 4700 Næstved, hvor de kan afhentes den følgende torsdag.

Fokus på bygningsstruktør-uddannelsen

Danmark og Næstved mangler struktør-lærlinge, og det vil vi gerne sætte fokus på.

Alt for få kender bygningsstruktør-uddannelsen, derfor arrangerer Byggeriets Uddannelser og EUC Sjælland i samarbejde med tv-vært og hobby-håndværker Thomas Uhrskov en anderledes event på Axeltorv lørdag den 10. september.

Nøgleord

Kontakter

Thomas Uhrskov, initiativtager, 4096 7770, thomas@uhrskov.dk
Direktør Louise Pihl, Byggeriets Uddannelser, 3587 8713, lop@bygud.dk
Uddannelsesleder Stig Rasmussen, EUC Sjælland, 2447 1055, stra@eucsj.dk

Information om Næstved Kommune

Næstved Kommune
Næstved Kommune
Rådmandshaven 20
4700 Næstved

https://www.naestved.dk/

Følg pressemeddelelser fra Næstved Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Næstved Kommune

Surpriseparty for Danmarks bedste groundsman9.11.2022 22:26:25 CET | Presseinvitation

Hvad skal der til for at få Danmarks absolut bedste fodboldgræsplæner? Det ved Alex Moreno, som er groundsman i Park og Vej i Næstved Kommune. Han er nemlig lige blevet kåret som Groundsman of the year af Groundsman Association i Danmark. Det bliver fejret fredag 11. november klokken 13.30 ved Næstved Idrætsforening. OBS Arrangementet er en overraskelse for Alex – bring derfor ikke omtale af fejringen inden.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum