Varde Kommune

Gratis rådgivning til kræftramte i Varde Kommune

Del

Et nyt samarbejde mellem Kræftens Bekæmpelse og Varde Kommune sikrer yderligere lokal og gratis rådgivning til kræftpatienter, pårørende og efterladte.

SUNDHED

Fra 1. februar skal kræftpatienter, pårørende og efterladte i Varde Kommune ikke længere køre til Esbjerg eller Vejle for at modtage rådgivning hos Kræftens Bekæmpelse.

De kan i stedet møde op hos Frivillighuset i Varde, hvor der hver fjortende dag vil være rådgivere til stede.

Det nye tilbud er et supplement til Varde Kommunes eksisterende tilbud til kræftramte og deres pårørende. Håbet er, at det vil få endnu flere til at tage imod hjælp i en svær livssituation.

Rådgivningen i Frivillighuset er en forsøgsordning på foreløbig to år.

CITAT
Tina Agergaard Hansen, formand for Udvalget for Social og Sundhed:

”Professionel hjælp gør en stor forskel, når en kræftdiagnose pludselig vender livet på hovedet. Derfor er jeg glad for, at vi nu styrker vores tilbud til borgere i Varde Kommune med endnu en lokal og gratis mulighed for rådgivning.”

FAKTA

  • Rådgivningen finder sted hver tirsdag i ulige uger klokken 9.30-13.30 i Frivillighuset, Storegade 25b, 6800 Varde.
  • Der skal bestilles tid ved at ringe til Frivillighuset på 75 21 21 85 mandag, tirsdag og torsdag klokken 8-14.
  • Kræftens Bekæmpelse tilbyder hjælp og støtte over 40 geografiske steder i Danmark og arbejder for, at kræftramte ikke skal køre langt for at få den vigtige hjælp.

Kontakter

Information om Varde Kommune

Varde Kommune
Varde Kommune
Bytoften 2
6800 Varde

7994 6800http://www.vardekommune.dk/

Om Varde Kommune:
- 52 km sandstrande.
- UNESCO Verdensarv (Nationalpark Vadehavet).
- Tre garnisoner (Oksbøl, Varde og Nymindegab).
- En del af Destination Vesterhavet.

Følg pressemeddelelser fra Varde Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Varde Kommune

Varde Kommune indgiver politianmeldelse i sagen om Skovlund/Ansager Hallen20.1.2021 18:11:28 CETPressemeddelelse

Den 7. januar behandlede Udvalget for Kultur og Fritid i Varde Kommune sagen om uretmæssig udbetaling af lokaletilskud til Skovlund/Ansager Hallen og besluttede da en række tiltag, der skulle stramme op og sikre en tillid i det fortsatte samarbejde med hallerne. Udvalget har dog lyttet til den kritik, der har været efterfølgende og finder derfor, der er et behov for at afklare spørgsmålet om muligheden for domsfældelse i sagen om uretmæssig udbetaling af lokaletilskud til Skovlund/Ansager Hallen. Derfor har Udvalget for Kultur og Fritid i Varde Kommune besluttet, at der skal indgives poltianmeldelse i sagen om Skovlund/Ansager Hallen. Udvalget har på den baggrund bedt forvaltningen om at indgive politianmeldelse i sagen. Dokumenter i sagen kan findes under dagsordenpunkt 501 fra udvalgets møde den 7. januar 2021.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum