Region Sjælland

Gratis online livetalk om veje væk fra selvskadende adfærd

Del

Hvordan hjælper man et ungt menneske, der selvskader? Dette spørgsmål er omdrejningspunktet, når PsykInfo Region Sjælland sender online livetalken "Veje væk fra selvskadende adfærd" mandag den 7. februar kl. 19-20 på Facebook.

Mange unge mennesker selvskader. Uanset hvilke grunde man har til selvskade, har man brug for hjælp til at komme videre. Problemet er, at rigtig mange ikke selv søger hjælp. Derfor kan støtte fra familie og omgangskreds være en hjælp til både at søge hjælp og at komme sig.

Se med og bliv klogere på emnet, når PsykInfo inviterer til livetalk på Facebook. Online arrangementet Veje væk fra selvskadende adfærd er tilrettelagt som en livetalk, hvor en person, der tidligere har selvskadet, sammen med en behandler sætter fokus på, hvordan man bedst går sammen for at afhjælpe selvskadende adfærd. Livetalken livestreames direkte til PsykInfos Facebook-side.

Medvirkende:
- Christine Thomsen, EN AF OS ambassadør
- Henriette Kinnerup, Specialpsykolog

TILMELDING:
Det kræver ikke tilmelding at se livetalken online – man skal blot klikke ind på PsykInfos Facebookside, hvor der livestreames kl. 19.00-20.00.

TID OG STED:

Dato: Mandag den 7. februar kl. 19.00-20.00.
Sted: På www.facebook.com/psykinfosjaelland

Kontakter

Anne Mette Billekop, leder af PsykInfo, tlf. 40 36 53 78

Information om Region Sjælland

Region Sjælland
Region Sjælland
Alleen 15
4180 Sorø

https://www.regionsjaelland.dk

Følg pressemeddelelser fra Region Sjælland

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Region Sjælland

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum