Region Sjælland

Gratis livetalk-arrangement: En hverdag med PTSD

Del

Du kan se med på din skærm hjemmefra eller deltage som publikum, når PsykInfo Region Sjælland sammen med Næstved Bibliotek og Borgerservice inviterer til livetalk-arrangementet "En hverdag med PTSD" onsdag den 10. november 2021.

Post traumatisk belastningsreaktion (PTSD) er en psykisk sygdom, der kan ramme mennesker, som har været udsat for voldsomme belastninger.

Hverdagen med PTSD kan være udfordrende, fordi man ufrivilligt genoplever de traumatiserende hændelser og de voldsomme tanker og følelser, der følger med. Man kan få en tendens til at undgå situationer, der vækker minder om traumerne, ligesom angst og vrede kan fylde mere end før sygdommen.

Til dette gratis PsykInfo-arrangement får du en personlig beretning om at tackle hverdagen med PTSD, suppleret med en faglig vinkel, der giver viden om symptomer og behandling.

Arrangementet er tilrettelagt som en livetalk med et panel bestående af en PsykInfo-medarbejder, en fagperson fra Regionsfunktion for PTSD og en EN AF OS ambassadør, som er et menneske, der har personlig erfaring med at have PTSD.

Livetalken livestreames direkte til PsykInfos Facebook-side, så man kan se den online. Men der er også mulighed for at møde frem på biblioteket og være med som publikum. Det er gratis at deltage som publikum, men kræver tilmelding via PsykInfos hjemmeside.

TILMELDING:
Det kræver ikke tilmelding at se livetalken online – man skal blot klikke ind på PsykInfos Facebookside (www.facebook.com/psykinfosjaelland), hvor der livestreames kl. 19-20.

Publikum skal tilmelde sig her: www.regionsjaelland.dk/psykinfoarrangementer


TID OG STED:
Dato: Onsdag den 10. november 2021
Tid: Kl. 19-20 (Publikum, der møder frem på biblioteket, skal være klar senest kl. 18.45)
Sted: Slagelse Bibliotek, Stenstuegade 3, 4200 Slagelse

Kontakter

Information om Region Sjælland

Region Sjælland
Region Sjælland
Alleen 15
4180 Sorø

https://www.regionsjaelland.dk

Følg pressemeddelelser fra Region Sjælland

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Region Sjælland

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum