Haderslev Kommune

Gratis foredrag med Eskild Ebbesen under VM

Del

Eskild Ebbesen gæster Haderslev den 15. september i forbindelse med verdensmesterskabet i MTB-maraton. Under overskriften ”Vejen til at blive en vinder” holder han foredrag om sin tid med Guldfireren og hvor langt man kan komme med vindermentalitet, dedikation og et godt samarbejde.

Pressefoto fra eskildebbesen.dk
Pressefoto fra eskildebbesen.dk

Ingen er nok i tvivl om, at Eskild Ebbesen er en dedikeret elitesportsmand. Med en fortid i en af dansk idræts allerstørste succeser – Guldfireren – har han fra 1994-2012 vundet mange medaljer ved enten VM eller OL og 9 gange har det været af den fineste karat – GULD. Eskild Ebbesen har som den eneste været med på Guldfireren i alle årene.

Roerne bag medaljerne har demonstreret, hvor langt man kan komme med vindermentalitet, dedikation og et godt samarbejde, og det er udgangspunktet, når Eskild Ebbesen den 15. september holder foredrag på Kulturhus Harmonien.

Ebbesen kører med til Haderslev MTB Challenge under VM

Udover at holde foredrag på åbningsaftenen for VM i MTB-maraton i Haderslev, stiller Eskild Ebbesen også op til motionsløbet Haderslev MTB Challenge, som køres på VM-ruten i Haderslev samme dag som VM.

Eskild Ebbesen, der også dyrker cykling, siger om muligheden:

”Jeg glæder mig til at køre samme rute på samme tid som eliten. Det bliver rigtig sjovt at prøve kræfter med, og det er en rigtig spændende mulighed, at man kan køre samme dag og måle sig op mod verdenseliten.”

Arrangørerne bag VM er rigtig glade for, at Eskild Ebbesen har taget udfordringen op og vil prøve kræfter med VM-ruten.

”Når vi har et VM i Danmark, så skal vi også høre noget om, hvad det vil sige at være topatlet, og hvem er mere passende til at fortælle om det end Eskild Ebbesen, der virkelig må siger at være en af Danmarks største sportsmænd gennem tiden? At han så samtidig kører mountainbike og er hoppet på udfordringen med at køre med eliten, det gør det kun endnu mere spændende, at han vil være med i Haderslev under VM”, siger Kjeld Thrane, der er formand for Kultur og Fritidsudvalget i Haderslev Kommune og styregruppen for VM.

Eskild Ebbesen stiller til Haderslev MTB Challenge op i den hårdeste klasse – HMC elite – hvor han skal køre samme distance som eliten, nemlig 120 km. De 120 km består af tre omgange på den 40 km rundstrækning, som udgør ruten.

Foredraget finder sted den 15. september klokken 20 på Kulturhus Harmonien. Det er gratis at deltage, men af hensyn til plads er det nødvendigt at hente en gratis billet på: www.haderslev.dk/eskildebbesen

Arrangementet er en del af VM i MTB maraton i Haderslev den 15. – 17. september 2022 som arrangeres af Haderslev Kommune i samarbejde med Sport Event Denmark, Trekantområdet og Danmarks Cykle Union.

Kontakter

Billeder

Pressefoto fra eskildebbesen.dk
Pressefoto fra eskildebbesen.dk
Download

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Christian X's Vej 39
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Nyt budget i Haderslev Kommune: Sikring af velfærd med fokus på vækst og udvikling23.9.2022 11:25:41 CEST | Pressemeddelelse

Flertalsgruppen i Haderslev Kommune har indgået et budgetforlig med fokus på sikring af velfærden i en tid præget af kriser på flere områder. Samtidig fastholdes den langsigtede dagsorden om vækst og udvikling, der skal fremtidssikre velfærden. Forligspartierne består af partierne Venstre, Dansk Folkeparti, Det Konservative Folkeparti, Radikale, Nye Borgerlige og Slesvigsk Parti.

Velo-Claus fortæller om sin passion for racercykler og Tour de France20.9.2022 13:31:56 CEST | Pressemeddelelse

Foredrag på Slesvigske Vognsamling den 5. oktober kl. 19.00 Claus Ostenfeldt, der kalder sig Velo-Claus, har en stor samling af racercykler, der har kørt Tour de France og andre store cykelløb. Et udvalg af de fineste og mest interessante indgår i sommerudstillingen på Slesvigske Vognsamling. I foredraget vil Velo-Claus fortælle om cyklerne, cykelrytterne, og hvordan de har fanget hans interesse.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum