Region Sjælland

Gratis arrangement: Spørg om autisme

Del
Mennesker med autisme og deres pårørende står ofte med mange spørgsmål. Ved PsykInfo arrangementet Spørg om autisme er der mulighed for at få svar hos et panel af mennesker, der har autisme inde på livet. Det afholdes torsdag den 2. februar på Holbæk Bibliotek.

Mange oplever, at det er svært at finde vej – til udredning, til forståelse, i lovgivning og systemer, når autisme viser sig at være baggrunden for følelsen af at være anderledes, eller når et barn opfører sig anderledes end sine jævnaldrende. Derfor står mennesker med autisme og deres pårørende ofte med mange spørgsmål.

Denne aften er der mulighed for at få svar hos et panel af mennesker, der enten har egne levede erfaringer med autisme, er pårørende eller har faglig viden om emnet.
Aftenens primære fokus vil være på håb og muligheder, fordi håb og viden om, at man kan leve et godt og tilfredsstillende liv med autisme, er vigtigt for at få det bedre.

Som publikum kan du være med til at definere aftenens spørgsmål. Når du tilmelder dig, får du nemlig tilsendt en bekræftelse med et telefonnummer, som du inden arrangementet kan sende en sms med dit spørgsmål til, ligesom der også vil være mulighed for at sende en mail. (Spørgsmål skal sendes senest den 23. januar). PsykInfo samler de indkomne spørgsmål og lader panelet svare på så mange, de kan nå på aftenen.

PRIS & TILMELDING:
Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig.
Tilmeld dig via PsykInfos hjemmeside:
www.regionsjaelland.dk/psykinfoarrangementer

TID & STED:
Dato: Torsdag den 2. februar 2023
Tid: Kl. 19.00-21.30

Sted: Holbæk Bibliotek, Nygade 9-13, 4300 Holbæk

Kontakter

Anne Mette Billekop, leder af PsykInfo, 40 36 53 78

Information om Region Sjælland

Region Sjælland
Region Sjælland
Alleen 15
4180 Sorø

https://www.regionsjaelland.dk

Følg pressemeddelelser fra Region Sjælland

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Region Sjælland

PsykInfo-arrangement sætter spot på, hvordan man kan komme sig fra psykose23.3.2023 08:20:00 CET | Pressemeddelelse

Vejene til at komme sig fra en psykose er mange og forskellige, men vi kan som mennesker inspirere hinanden til at finde det, der giver størst værdi i eget liv. Dette er udgangspunktet torsdag den 30. marts, når PsykInfo inviterer til en aften, hvor du kan komme og tale med seks mennesker, der alle har levede erfaringer med at komme sig fra psykose, som de gerne vil dele med de fremmødte.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum