Region Sjælland

Gratis arrangement sætter fokus på angst og depression

Del

Omkring hver femte dansker oplever i større eller mindre grad symptomer på angst eller depression i løbet af livet. På Ringsted Bibliotek kan du den 7. december få inspiration til, hvordan man kan komme sig fra eller leve med angst og depression, når PsykInfo Region Sjælland inviterer til gratis aften-arrangement med foredrag.

Angst og depression er de mest udbredte psykiske sygdomme i Danmark. Heldigvis kan begge sygdomme behandles og oftest med et godt resultat. Psykoterapi og medicin er velkendte behandlingsformer, men også viden om sygdommen til den angst- eller depressionsramte og de pårørende er vigtig for behandlingen og for at komme sig.

Denne aften kan du høre et foredrag af Christina, der er EN AF OS ambassadør og selv har gennemlevet en depression. Herudover vil Nina Reinholt, der er psykolog og seniorforsker i Psykiatrien Region Sjælland, fortælle om symptomer og behandling samt give inspiration til, hvordan man kan komme sig.

PRIS & TILMELDING:
Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig.
Tilmeld dig via Ringsted Biblioteks hjemmeside:
www.ringstedbib.dk/arrangementer/foredrag-debat/angst-og-depression-psykinfo

TID & STED:
Dato: Tirsdag den 7. december 2021
Tid: Kl. 19.00-21.30
Sted: Ringsted Bibliotek, Pavillonen, Tværallé 5, 4100 Ringsted

Kontakter

Anne Mette Billekop, leder af PsykInfo, tlf. 40 36 53 78

Information om Region Sjælland

Region Sjælland
Region Sjælland
Alleen 15
4180 Sorø

https://www.regionsjaelland.dk

Følg pressemeddelelser fra Region Sjælland

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Region Sjælland

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum