Region Sjælland

Gratis arrangement på Holbæk Bibliotek: ”Mit barn har ADHD”

Del

Hvad er ADHD og hvordan kan man få hjælp til en velfungerende hverdag, hvis man er forældre til et barn med ADHD? Det kan man få viden om, når PsykInfo Region Sjælland og Holbæk Bibliotek tirsdag den 21. september afholder arrangementet ”Mit barn har ADHD”.

Familien spiller en central rolle, når det gælder støtte og behandling af ADHD. Som forældre til et barn med ADHD kan man være udfordret af barnets adfærd og egne bekymringer. Følelser som magtesløshed og skyldfølelse kan fylde meget.

Men hvordan kan man få en bedre hverdag med færre konflikter? Hvad kan børne- og ungdomspsykiatrien bidrage med? Og hvordan foregår samarbejdet mellem familien og kommunen? Dette kan du blive klogere på til arrangementet, hvor du også får viden om selve diagnosen og har mulighed for at stille spørgsmål til aftenens oplægsholdere.


PROGRAM:
- Personligt oplæg v. Chammilia, EN AF OS ambassadør
- Fagligt oplæg v. Anja Malm, sygeplejerske i Børne- og ungdomspsykiatri, og Mathilde Ulvsgård-Hansted, speciallæge i Børne- og ungdomspsykiatri

PRIS & TILMELDING:
Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig.
Tilmeld dig via PsykInfos hjemmeside:
www.regionsjaelland.dk/psykinfoarrangementer

TID & STED:
Dato: Tirsdag den 21. september 2021
Tid: Kl. 19-21.30
Sted: Holbæk Bibliotek, Nygade 9-13, 4300 Holbæk

Kontakter

Anne Mette Billekop, leder af PsykInfo, 40 36 53 78

Information om Region Sjælland

Region Sjælland
Region Sjælland
Alleen 15
4180 Sorø

https://www.regionsjaelland.dk

Følg pressemeddelelser fra Region Sjælland

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Region Sjælland

Psykiatrien Region Sjælland lancerer nyt tilbud om pårørende-til-pårørende-samtaler2.9.2021 07:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Hvis man er pårørende til et menneske, der er eller har været i behandling i Psykiatrien Region Sjælland, kan man som noget nyt få sparring og inspiration via en åben linje direkte til andre med erfaring som pårørende. Det nye tilbud er søsat med midler fra Regionsrådet. Målet er at styrke pårørende, så de både kan passe på sig selv og støtte deres nære i processen med at komme sig fra psykisk sygdom.

Budgetaftale på plads i Region Sjælland2.9.2021 06:30:00 CEST | Pressemeddelelse

Region Sjællands budget på 21 milliarder kroner i 2022 er nu på plads med en aftale blandt alle partierne i Regionsrådet. Budgetaftalen sikrer blandt andet en styrket indsats på kræftområdet, et løft af de medicinske afdelinger på sygehusene samt bedre behandling af patienter med blodpropper. Partierne bag budgetaftalen sætter også penge af til den grønne omstilling i Region Sjælland, ligesom borgerne kan se frem til en ny ekspresbus mellem Næstved og Slagelse.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum