Region Sjælland

Gratis arrangement: Op og ned med bipolar

Del

Onsdag den 1. december kan man blive klogere på bipolar lidelse, når PsykInfo Region Sjælland i samarbejde med Guldborgsund-Bibliotekerne afholder det gratis arrangement Op og ned med bipolar i salen ved hovedbiblioteket i Nykøbing F.

Bipolar lidelse er en psykisk sygdom, hvor man kan svinge imellem depression, mani og perioder uden symptomer. Under depression kan krop og sind føles lammet, og følelsen af håbløshed kan være overvældende. Under mani er sindsstemningen løftet - man kan være opstemt, have øget selvfølelse og ofte urealistiske idéer. Med manien kan følge en vrede og irritation. Bipolar lidelse kan være svær at leve med - også for pårørende - men kan behandles med medicin, terapi og en personlig indsats for at finde redskaber til at mestre sit liv.

Til arrangementet Op og ned med bipolar fortæller en ambassadør fra landsindsatsen EN AF OS sin personlige historie om sit liv med bipolar lidelse, og en fagperson fortæller om symptomer, behandling og om at leve med bipolar lidelse.

PRIS & TILMELDING:
Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig.
Tilmeld dig via PsykInfos hjemmeside:
www.regionsjaelland.dk/psykinfoarrangementer

TID & STED:
Dato: Onsdag den 1. december 2021
Tid: Kl. 19-21.30
Sted: Guldborgsund-Bibliotekerne, Salen, Rosenvænget 1, 4800 Nykøbing F.

Kontakter

Anne Mette Billekop, leder af PsykInfo, tlf. 40 36 53 78

Information om Region Sjælland

Region Sjælland
Region Sjælland
Alleen 15
4180 Sorø

https://www.regionsjaelland.dk

Følg pressemeddelelser fra Region Sjælland

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Region Sjælland

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum