Region Sjælland

Gratis arrangement om at komme sig fra depression

Del

Onsdag den 6. april kan du på Vordingborg Bibliotek blive klogere på, hvad det vil sige at have en depression, og hvordan man kan komme sig fra eller leve med depression. PsykInfo Region Sjælland besøger kl. 19-21.30 biblioteket med arrangementet "Depression – skal ikke vare evigt".

Depression er en af de mest udbredte psykiske sygdomme i Danmark. Omkring hver femte dansker oplever i større eller mindre grad symptomer på en depression i løbet af livet.
Depression kan behandles og oftest med et godt resultat. Psykoterapi og medicin er velkendte behandlingsformer, og helt nære faktorer som søvn, bevægelse, sund kost samt at gøre små ting i hverdagen, der gør én godt, er samlet set elementer, der kan hjælpe til at man kommer sig. Viden om sygdommen til den depressionsramte og de pårørende er også vigtige elementer.
Alt dette er der fokus på denne aften, hvor du som deltager har mulighed for at høre to oplæg. Det ene af en EN AF OS ambassadør, der selv har gennemlevet depression, og det andet af en fagperson fra Psykiatrien, der giver inspiration til, hvordan man kan komme sig fra eller leve med depression.

Program:
- Personligt oplæg v. Ida Pedersen, EN AF OS ambassadør

- Fagligt oplæg v. Belinda Hansen, afdelingssygeplejerske på afsnit med speciale i affektive lidelser, Psykiatrien Region Sjælland


PRIS & TILMELDING:
Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig.
Tilmeld dig via PsykInfos hjemmeside:
www.regionsjaelland.dk/psykinfoarrangementer

TID & STED:
Dato: Onsdag den 6. april 2022
Tid: Kl. 19.00-21.30
Sted: Vordingborg Bibliotekerne, Sydhavnsvej 6, 4760 Vordingborg

Kontakter

Anne Mette Billekop, leder af PsykInfo, 40 36 53 78

Information om Region Sjælland

Region Sjælland
Region Sjælland
Alleen 15
4180 Sorø

https://www.regionsjaelland.dk

Følg pressemeddelelser fra Region Sjælland

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Region Sjælland

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum