Region Sjælland

Gratis arrangement: Hvordan kan man tale om selvmord og selvmordstanker på en god måde?

Del

På Hårlev Bibliotek bliver der tirsdag den 14. september sat fokus på skam, skyld, myter og fakta i forbindelse med selvmord, selvmordstanker og selvmordsforsøg, når PsykInfo Region Sjælland i samarbejde med Stevns Bibliotekerne inviterer til gratis arrangement for alle interesserede.

Alle oplever kriser i livet. For nogle fører kriserne til selvmordstanker, selvmordsforsøg og måske endda selvmord. Inden man når så langt, vil der ofte være en række tegn på, at man mistrivesog ikke har det godt. Derfor kan mange hjælpes, inden det når til selvmord, men problemet er, at det kan være rigtig svært at tale om for både den kriseramte og de pårørende.

Til det gratis arrangement Selvmord og selvmordstanker vil du gennem både et fagligt og et personligt oplæg få inspiration til, hvordan man kan tale om emnet på en god måde.

PROGRAM:

  • Personligt oplæg v. Amanda Christophersen, EN AF OS ambassadør
  • Fagligt oplæg v. Simon Witting, Livslinien

PRIS & TILMELDING:
Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig.

Tilmeld dig via PsykInfos hjemmeside:
www.regionsjaelland.dk/psykinfoarrangementer

TID & STED:
Dato: Tirsdag den 14. september 2021
Tid: Kl. 19-21.30

Sted: Mødestedet, Hårlev Bibliotek, Bredgade 1, 4652 Hårlev

Kontakter

Anne Mette Billekop, leder af PsykInfo, tlf. 40 36 53 78

Links

Information om Region Sjælland

Region Sjælland
Region Sjælland
Alleen 15
4180 Sorø

https://www.regionsjaelland.dk

Følg pressemeddelelser fra Region Sjælland

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Region Sjælland

Psykiatrien Region Sjælland lancerer nyt tilbud om pårørende-til-pårørende-samtaler2.9.2021 07:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Hvis man er pårørende til et menneske, der er eller har været i behandling i Psykiatrien Region Sjælland, kan man som noget nyt få sparring og inspiration via en åben linje direkte til andre med erfaring som pårørende. Det nye tilbud er søsat med midler fra Regionsrådet. Målet er at styrke pårørende, så de både kan passe på sig selv og støtte deres nære i processen med at komme sig fra psykisk sygdom.

Budgetaftale på plads i Region Sjælland2.9.2021 06:30:00 CEST | Pressemeddelelse

Region Sjællands budget på 21 milliarder kroner i 2022 er nu på plads med en aftale blandt alle partierne i Regionsrådet. Budgetaftalen sikrer blandt andet en styrket indsats på kræftområdet, et løft af de medicinske afdelinger på sygehusene samt bedre behandling af patienter med blodpropper. Partierne bag budgetaftalen sætter også penge af til den grønne omstilling i Region Sjælland, ligesom borgerne kan se frem til en ny ekspresbus mellem Næstved og Slagelse.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum