Region Sjælland

Gratis arrangement: Fra ung til voksen med ADHD eller ADD

Del

Der bliver sat fokus på, hvordan det kan opleves at være ung med ADHD eller ADD, når PsykInfo Region Sjælland inviterer til gratis arrangement på Hovedbiblioteket i Nykøbing F. tirsdag den 6. september.

Fælles for alle unge er, at man skal kunne tackle et stigende ansvar for eget liv. Som ung diagnosticeret med ADHD eller ADD kan du opleve det stigende ansvar som en større opgave end andre unge. Oven i det almindelige forvirrende, udfordrende og sjove ungdomsliv har du også andre vanskeligheder at forholde dig til.

Til arrangementet ”Fra ung til voksen med ADHD eller ADD” vil du, i form af en personlig fortælling og et fagligt oplæg, kunne få inspiration til, hvordan man som ung med ADHD/ADD kan tackle nogle af de vanskeligheder, der opstår, hvad man selv kan gøre og hvilken rolle pårørende kan have.

PROGRAM:

• Personligt oplæg v/ Chammilia Rønn, EN AF OS ambassadør

• Fagligt oplæg v/ speciallæge Mathilde Ulvsgård-Hansted og specialsygeplejerske Anja Malm, begge fra Børne- og Ungdomspsykiatrien Region Sjælland

TILMELDING:

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig.
Tilmeld dig via PsykInfos hjemmeside: www.regionsjaelland.dk/psykinfoarrangementer


TID OG STED:

Dato: Tirsdag den 6. september 2022
Tid: Kl. 19.00-21.30
Sted: Salen ved Hovedbiblioteket, Rosenvænget 17, 1, 4800 Nykøbing F.

Kontakter

Anne Mette Billekop, leder af PsykInfo, 40 36 53 78

Information om Region Sjælland

Region Sjælland
Region Sjælland
Alleen 15
4180 Sorø

https://www.regionsjaelland.dk

Følg pressemeddelelser fra Region Sjælland

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Region Sjælland

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum