Region Sjælland

Gratis arrangement: Drømme og håb i retspsykiatrien

Del

PsykInfo Region Sjælland sætter fokus på retspsykiatrien onsdag den 21. september, når det gratis arrangement Drømme og håb i retspsykiatrien afholdes på Slagelse Bibliotek. Denne aften kan du blive klogere på de særlige rammer og vilkår, man møder i retspsykiatrien.

Region Sjællands Afdeling for Retspsykiatri er målrettet mennesker med dom til behandling eller anbringelse på hospital. Det er mennesker, der vurderes at have behov for længerevarende psykiatrisk behandling og samtidig at være i proces omkring at opnå et selvstændigt og meningsfuldt liv med plads til drømme og håb for fremtiden. Men hvad betyder det mere præcist, og hvordan omsættes ordene til handling? Denne aften åbnes der op for at få flere nuancer på de særlige rammer og vilkår, som man møder i retspsykiatrien.

For de pårørende til et menneske tilknyttet retspsykiatrien kan det være forbundet med mange svære følelser og uoverskuelighed, at ens nære pårørende har en psykisk sygdom, og at der samtidig er retslige vilkår. Derfor er der til arrangementet også fokus på, hvordan man kan skabe de bedste rammer for alle involverede i processen – også de pårørende.

PRIS & TILMELDING:
Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig.
Tilmeld dig via PsykInfos hjemmeside:
www.regionsjaelland.dk/psykinfoarrangementer

TID & STED:
Dato: Onsdag den 21. september 2022
Tid: Kl. 19.00-21.30

Sted: Slagelse Bibliotek, Stenstuegade 3, 4200 Slagelse

 

Kontakter

Anne Mette Billekop, leder af PsykInfo, 40 36 53 78

Information om Region Sjælland

Region Sjælland
Region Sjælland
Alleen 15
4180 Sorø

https://www.regionsjaelland.dk

Følg pressemeddelelser fra Region Sjælland

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Region Sjælland

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum