Landdistrikternes FællesrådLanddistrikternes FællesrådLanddistrikternes Fællesråd

Gør din turismevirksomhed synlig med data og kundetyper: Deltag i Digital Academy på Fyn

Del

Som en del af det turismefremmende EU-projekt REACT 1.2 afholder Landdistrikternes Fællesråd i samarbejde med Destination Fyn et workshopforløb med titlen: ”Digital Academy – Gør din turismevirksomhed synlig med data og kundetyper”. Her lærer du at bygge bro mellem dine data og dine markedsføringstiltag.

Cykelturisme - React 1.2
Cykelturisme - React 1.2

Forløbet er tiltænkt dig, der arbejder med turismeudvikling og oplevelsesøkonomi på Fyn og dig, der ønsker at understøtte cykelturismen på Fyn ved f.eks. at skabe synlighed omkring dit spisested, din forretning eller dit overnatningssted. Forløbet er det tredje workshopforløb ud af i alt tre forløb, hvoraf de første to blev afholdt på henholdsvis Sjælland, Lolland-Falster og Møn.

På forløbet får du håndgribelige råd til, hvordan du laver en effektiv markedsføring samt svar på, hvorfor bestemte tiltag virker særligt godt. Det sker med baggrund i teorien om kundetyper. Ved at koble teorien om kundetyper med din data bliver du skarp på, hvilken identitetsfortælling, der er i spil i forbindelse med din forretning og dermed hvilke markedsføringskanaler, der passer bedst til netop din kundetype.

Underviserne er Sanne Dollerup fra Institut for Kundetyper og Morten Kyvsgaard fra Kyvsgaard Kommunikation.

Forløbets første del består af et webinar og to workshops. 

  • Webinar den 23. marts kl. 9-10.25: Sådan laver du effektiv turismemarkedsføring, du kan teste.
  • Workshop den 6. april kl. 9-12: Kundetyper som vej til effektiv markedsføring.
  • Workshop den 26. april kl. 9-12: Google/Facebook Analytics – Værktøjer til tracking og målsætninger.

Anden del af forløbet vil finde sted i efteråret 2022. Datoer og temaer forventes at være klar i løbet af sommeren.

Praktisk information
De to fysiske workshops inkluderer forplejning. Lokation bliver meldt ud forud for første møde.

Du kan læse mere om forløbet og tilmelde dig nederst på denne side.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Mark Hauge Østergaard på mail: mhoe@destinationfyn.dk eller telefon: 20 51 27 28.

Fakta om REACT 1.2
REACT 1.2 står for Resort for Active Costal Tourism og er et dansk-tysk EU-projekt, som har til formål at understøtte virksomheders potentiale for at tiltrække flere turister.

Holbæk Kommune, Landdistrikternes Fællesård og Erhvervshus Sjælland er partnere i projektet. På tysk side er partnerne Ostsee – Schleswig-Holstein, Stadt Fehmarn og WFA, Kreis Plön. Projektet er støttet af Interreg Deutshland Danmark, og er under udvikling indtil udgangen af 2022.

Nøgleord

Kontakter

Nikoline Jakobsen, politisk konsulent i Landdistrikternes Fællesråd, tlf. 53850125, mail: nik@landdistrikterne.dk

Billeder

Cykelturisme - React 1.2
Cykelturisme - React 1.2
Download

Information om Landdistrikternes Fællesråd

Landdistrikternes Fællesråd
Landdistrikternes Fællesråd
Rådhusgade 100
8300 Odder

61 313 636http://www.landdistrikterne.dk

Landdistrikternes Fællesråd er en partipolitisk neutral interesseorganisation, der arbejder for at skabe bedre rammevilkår for landdistrikter og yderområder i Danmark.

Vi tæller 55 kommuner og fire regioner, der tilsammen repræsenterer over 4 millioner danskere. Medlemmerne er tillige en række landsdækkende organisationer, de lokale aktionsgrupper samt et større antal landsbyer og landdistriktsråd.

Følg pressemeddelelser fra Landdistrikternes Fællesråd

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Landdistrikternes Fællesråd

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum