SD Viborg ApS

Godt nyt til sejlende singler - Sejlerdating.dk ser dagens lys

Del

De danske lystbådehavne bugner lige nu af både og sejlende singler, fortæller Viborg-kvinden bag sejlerdating.dk, Lisbeth Rejsenhus, der selv er aktiv tursejler i Virksund. Sitet er for sejlere, der sejler sejlbåd, motorbåd, kajak, surfer, SUP eller dykning.

Ifølge Danmarks statistik er 36 procent af voksne mellem 20 og 79 år, enlige. Det svarer til 1,5 millioner singler. Så der er ikke noget at sige til at udbuddet af datingsider er mangfoldigt. Heraf anslås det i sejlermiljøet, at mindst 20.000 sejlere er singler.

Og nu er det altså muligt at vælge en datingside, hvor man på forhånd ved, at de øvrige profiler deler ens interesse for at være på vandet.

Al slags sejlads

-Sejlerdating.dk er for alle, som elsker livet på vandet. Om man er til sejlbåd, motorbåd, kajak, surfer, SUP eller dykning er man velkommen og har mulighed for at søge på profiler indenfor de forskellige interesseområder, fortæller 51-årige Lisbeth Rejsenhus, der var single da hun fik ideen til at oprette datingsiden.

-Idéen med at lave en datingside for sejlere startede, da hun for seks år siden blev single og vendte tilbage til sejlads efter nogle års pause. Jeg genoptog pigesejlads i Virksund Sejlklub og kom hurtigt med på onsdagskapsejlads. Jeg var godt klar over, at det ideelle ville være at finde mig en kæreste, som delte min interesse for sejlads og sejlerlivet i det hele taget, påpeger Lisbeth Rejsenhus.

Gratis oprettelse

Det er gratis at oprette en profil på Sejlerdating.dk, og man kan frit kigge alle profiler igennem, før man beslutter, om man vil opgradere til et Sejler+ medlemskab, der gør det muligt at få adgang til flere funktioner på siden.

Medlemmerne skal have en ordentlig behandling, så man skal kunne se ”varen", inden man begynder at ”shoppe” lige såvel som man nemt kan slette sin profil hvis ikke man har lyst at være med længere - forhåbentlig fordi man har fundet kærligheden.

Sejler vil møde sejler

Fælles for sejlere er, at vi bruger meget tid på vores interesse, og at være sammen om den som par, skaber så meget mere værdi i vores liv – og samliv.

-Det sidste års tid har formentlig fået mange af os til at standse op og få øje på de mange oplevelser, som vi har lige uden for døren. Uanset hvor i landet man bor, er der ikke langt til vandet, og alle de fornøjelser som venter der, forklarer Lisbeth Rejsenhus.

Kontakter

Billeder

Download
Download
Ejer af sejlerdating.dk Lisbeth Rejsenhus
Ejer af sejlerdating.dk Lisbeth Rejsenhus
Download
Ejer af sejlerdating.dk Lisbeth Rejsenhus
Ejer af sejlerdating.dk Lisbeth Rejsenhus
Download

Links

Information om SD Viborg ApS

SD Viborg ApS
SD Viborg ApS
Preislers Plads 14
8800 Viborg

http://www.sejlerdating.dk

Interessen under corona er eksploderet med mange tusinde nye sejlere, det ses i det øget bådsalg og at flere nu går på sejlerskoler, oplyser Dansk Sejlunion. Der sejler mindst 20.000 singler rundt i farvande og mange vil gerne have en gast eller en skipper som partner.

Følg pressemeddelelser fra SD Viborg ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.