BoligPortal

Godt nyt for lejere i Horsens: Flere private udlejer boligen på BoligPortal

Del

Første kvartal af 2019 har budt på et rekordstort antal privatudlejere på udlejningsplatformen BoligPortal. I Horsens har et stigende antal private haft boligen til udlejning – og det er gode nyheder for lejerne.

HORSENS: En opgørelse fra BoligPortal over årets første kvartal viser et historisk stort antal private, der udlejer sin bolig gennem portalen. Stigningen betyder, at BoligPortal byder på det største udbud af både lejligheder, værelser og huse til leje i første kvartal nogensinde. 

Særligt i Horsens er det blevet populært at udleje. Faktisk er andelen af private udlejere alene i Horsens steget med lige knap 20 procent i marts, hvis man sammenligner med marts sidste år. Private udlejere dækker for eksempel over folk, der udlejer dele af den bolig, de selv bor i eller fremlejer, mens de er ude at rejse over en længere periode. 

Stigningen kan skyldes flere ting, men ifølge Anders Hyldborg vidner det især om, at private udlejere udnytter de mange muligheder, BoligPortal kan tilbyde dem.

”På BoligPortal kan udlejere gratis og nemt oprette en annonce med den bolig, de har til rådighed. Samtidig har de store chancer for at finde det rigtige match blandt de tusindvis af lejere, der søger nyt hjem gennem BoligPortal,” siger Anders Hyldborg. 


BoligPortal er Danmarks største lejeboligportal og har 20 år som markedsleder bag sig.

Nøgleord

Kontakter

Links

Information om BoligPortal

BoligPortal
Paludan-Müllers Vej 40B
8200 Aarhus N

https://www.boligportal.dk/

BoligPortal er Danmarks største online lejeboligportal. Siden 1999 har vi sat udlejere og lejere i forbindelse med hinanden og hjulpet hundredetusindvis af danskere videre til et nyt hjem. 

Følg pressemeddelelser fra BoligPortal

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra BoligPortal

BoligPortal ser klar fordel med dedikeret boligminister27.6.2019 20:49:28 CESTPressemeddelelse

Den nye regering er nu på plads, ministerposterne er fordelt, og Kaare Dybvad er den nye boligminister. Det er godt med et klart fokus på boliger, ejendomme og byudvikling på ministerniveau, lyder det fra administrende direktør i BoligPortal Anders Hyldborg. "Vi ønsker Kaare Dybvad tillykke med den nye ministerrolle. Et godt valg og vi får en minister, der har et solidt kendskab til fagområdet, og ikke mindst hvordan boliger og boligmassen bidrager både til udviklingen af Danmark generelt, men også i de regionale områder,” siger han. ”Vi ser frem til at samarbejde og vil altid stå klar med sparring og data, så byudviklingen sker i sammenhæng mellem det offentlige, developere og borgere. Så der også i fremtiden bliver bygget endnu flere attraktive boliger, som matcher både den ønskede byudvikling, hvad developere vil udvikle, og hvad befolkningen ønsker at leje”, siger Anders Hyldborg.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum