BoligPortal

Godt nyt for lejere: Historisk mange private vælger at udleje boligen på BoligPortal

Del

Første kvartal af 2019 har budt på et rekordstort antal private udlejere på udlejningsplatformen BoligPortal. En positiv udvikling for lejerne, der har flere lejeboliger at vælge imellem end nogensinde før.

 

LEJEBOLIGMARKED: En opgørelse fra BoligPortal over årets første kvartal viser et historisk stort antal private, der udlejer sin bolig gennem portalen. Stigningen betyder, at BoligPortal byder på det største udbud af både lejligheder, værelser og huse til leje i første kvartal nogensinde.

”Vi er rigtig stolte over denne udvikling, for det viser os, at udlejerne anser BoligPortal for at være lige netop det seriøse og professionelle værktøj, de har brug for på lejeboligmarkedet,” siger administrerende direktør, Anders Hyldborg. 

”Men det fortæller os også, at folk virkelig tager ansvar på et presset boligmarked og i højere grad får øjnene op for alle fordelene ved at dele boligen med andre.” 

Udviklingen sker ikke kun i de store byer 

BoligPortal har således i marts 2019 haft knap 15 procent flere annoncer fra privatudlejere end i marts sidste år. Privatudlejere kan for eksempel være de, der har et værelse til overs i boligen eller de, der er på et længere udlandsophold og vælger at fremleje i mellemtiden.

Stigningen kan skyldes flere ting, men ifølge Anders Hyldborg vidner den også om, at private udlejere udnytter de mange muligheder, BoligPortal kan tilbyde dem.

”På BoligPortal kan udlejere gratis og nemt oprette en annonce med den bolig, de har til rådighed. Samtidig har de store chancer for at finde det rigtige match blandt de tusindvis af lejere, der søger nyt hjem gennem BoligPortal,” siger Anders Hyldborg. 

Men stigningen i antallet af private udlejere på BoligPortal sker ikke kun i de største danske byer. Opgørelsen viser nemlig, at der især er kommet flere privatudlejere til i byer som Vejle, Horsens og Herning.


BoligPortal er Danmarks største lejeboligportal og har 20 år som markedsleder bag sig. 

Nøgleord

Kontakter

Links

Information om BoligPortal

BoligPortal
Paludan-Müllers Vej 40B
8200 Aarhus N

https://www.boligportal.dk/

BoligPortal er Danmarks største online lejeboligportal. Siden 1999 har vi sat udlejere og lejere i forbindelse med hinanden og hjulpet hundredetusindvis af danskere videre til et nyt hjem. 

Følg pressemeddelelser fra BoligPortal

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra BoligPortal

BoligPortal ser klar fordel med dedikeret boligminister27.6.2019 20:49:28 CESTPressemeddelelse

Den nye regering er nu på plads, ministerposterne er fordelt, og Kaare Dybvad er den nye boligminister. Det er godt med et klart fokus på boliger, ejendomme og byudvikling på ministerniveau, lyder det fra administrende direktør i BoligPortal Anders Hyldborg. "Vi ønsker Kaare Dybvad tillykke med den nye ministerrolle. Et godt valg og vi får en minister, der har et solidt kendskab til fagområdet, og ikke mindst hvordan boliger og boligmassen bidrager både til udviklingen af Danmark generelt, men også i de regionale områder,” siger han. ”Vi ser frem til at samarbejde og vil altid stå klar med sparring og data, så byudviklingen sker i sammenhæng mellem det offentlige, developere og borgere. Så der også i fremtiden bliver bygget endnu flere attraktive boliger, som matcher både den ønskede byudvikling, hvad developere vil udvikle, og hvad befolkningen ønsker at leje”, siger Anders Hyldborg.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum