Godt 14.000 modtager gratis web-baseret Branchevejledning

Del

Informationsmateriale om den nye Branchevejledning for arbejde med dæk og fælge vil i de kommende dage være at finde i godt 14.000 postkasser rundt om i landet.

Ny gratis branchevejledning til alle i dæk- og autobranchen.
Ny gratis branchevejledning til alle i dæk- og autobranchen.

Branchevejledning er et gratis værktøj, som er udviklet af Dæk Specialisternes Landsforening og medlemmerne i organisationens Leverandørsektion i samarbejde med AutoBranchen Danmark.

Vi har helt bevidst valgt, at udsende informationsmateriale pr. post, da vi er af den klare opfattelse, at det nye værktøj fortjener maksimal opmærksomhed og skal ikke drukne i mængden af tilbud, man får pr. mail i dagens Danmark. Derfor sender vi målrettet materiale ud til alle værksteder, forhandlere, tekniske skoler, synsværksteder, klargøringscentre, trailer- og campingcentre, vejhjælpsfirmaer, ja faktisk til alle, som vi kunne tænke os i en eller anden udstrækning arbejder med dæk og fælge. Vores ønske er nemlig, at udbrede Branchevejledningen i videst mulige omfang til gavn for alle,” siger Volker Nitz, direktør i Dæk Specialisternes Landsforening.              

”Vær med til at løfte hjulet” er sloganet, som skal skabe opmærksomhed om det nye værktøj. Et værktøj som har til formål, at sætte de rigtige rammer for arbejdet med dæk og fælge på værkstederne, og gevinsten vil være at finde både for indehaveren, medarbejderen og kunderne.

Det nye værktøj er et redskab til at kunne udføre alle typer arbejde med dæk og fælge, både på en teknisk korrekt måde, men også i forhold til sundhed. Ved at bruge de tekniske og arbejdsmiljømæssige vejledninger kommer man nemlig hele vejen rundt – på den rigtige måde. Dette vil være til gavn både for arbejdsprocesser, optimering, opbevaring og frem for alt medarbejdernes helbred, hvilket samlet set har god indflydelse på økonomien i virksomheden. Tillige vil adgangen til altid opdaterede gældende lovgivninger, standarder og retningslinjer være lige ved hånden.

Gratis opdateret værktøj – let tilgængeligt  

Branchevejledning for arbejde med dæk og fælge er et let tilgængeligt værktøj, som kan benyttes på alle elektroniske platforme, og vil derfor, i modsætning til de gængse trykte publikationer, altid blive løbende opdateret og være tilgængeligt, bare man har internetadgang. Endvidere vil det løbende blive videreudviklet, så det der endnu ikke er klart på lanceringstidspunktet, vil følge. Det er i alles interesse, at værktøjet bliver så udbredt som overhovedet muligt, og derfor tilbydes det gratis af de fagfolk, som står bag.

Se dit nye værktøj på www.branchevejledning.dk.  

Kontakter

Billeder

Ny gratis branchevejledning til alle i dæk- og autobranchen.
Ny gratis branchevejledning til alle i dæk- og autobranchen.
Download
Hjulle er Branchevejledningens maskot.
Hjulle er Branchevejledningens maskot.
Download

Links

Information om Dækbranchen Danmark

Dækbranchen Danmark
Dækbranchen Danmark
Skagensgade 1
2630 Taastrup

39 63 97 79http://www.daekbranchendanmark.dk

Denne pressemeddelelse er udsendt på vegne af Dæk Specialisternes Landsforening.

Dæk Specialisternes Landsforening er brancheorganisation for dækcentre og leverandører. Der findes mere end 200 dækspecialister fordelt over hele landet.
Læs mere om Dæk Specialisternes Landsforening og find dit nærmeste dækcenter på
www.daekspecialisterne.dk.

Følg pressemeddelelser fra Dækbranchen Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Dækbranchen Danmark