NordicBet

Gode odds for at Ole Birk Olesen overlever samråd

Del

Hører man til dem, der tror, at Ole Birk Olesen bliver afsat som minister i denne uge, er der odds 3,50 at hente hos NordicBet. Overlevelse står i odds 1,25.

Medier og eksperter har i den seneste tid spekuleret heftigt i, om Transport- Bygnings- og Boligminister Ole Birk Olesen er på vej ud af embedet. Anledningen er et katastrofalt regnskab fra PostNord, som ministeren tilsyneladende har forsømt at informere kollegerne om.

Stormen kulminerer foreløbigt, når Birk Olesen tirsdag skal i samråd om sin rolle. De politiske modstandere lugter blod, men hos NordicBet forventer man, at ministeren i hvert fald på kort sigt rider stormen af.

”Vi har fået flere forespørgsler på at udbyde spil på Ole Birk Olesens fremtid som minister, så interessen hos vores kunder er stor”, siger NordicBets pressechef Thomas Holm og fortsætter:

”Stormen omkring ministeren virker dog mere til at have karakter af straffeaktion end af egentlig politisk fadæse. Derfor tror vi heller ikke, at Dansk Folkeparti vil lade ham gå planken ud. Med mindre selvfølgelig, at han selv gør noget for at puste yderligere til ilden.”

Er Ole Birk Olesen fortsat minister fredag i denne uge, er der odds 1,25 at hente, mens et exit i skrivende stund står i odds 3,50.

Er Ole Birk Olesen fortsat Transport- Bygnings- og Boligminister fredag 17. marts?

JA              1,25

NEJ            3,50

Find spillet på www.nordicbet.dk under Politik og Finans – Dansk Politik

Kontakter

Thomas Holm, pressechef hos NordicBet
Telefon: 26 77 85 66
Mail: thomas.holm@betssongroup.com

Billeder

Links

Information om NordicBet

NordicBet
NordicBet
Flæsketorvet 26-28, 1. sal
1711 København V

+4526708566http://www.nordicbet.dk

Følg pressemeddelelser fra NordicBet

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra NordicBet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum