Haderslev Kommune

God plads på de midlertidige parkeringspladser på Jomfrustien

Del

Haderslev Kommune har netop overtaget grunden, hvor den tidligere maskinforretning lå på Jomfrustien 28-34 og indrettet den til midlertidig parkering. Indtil videre er der god plads i området.

Haderslev Kommune kunne i sidste uge sætte et nyt p-skilt op på Jomfrustien. 30 afmærkede og gratis pladser på grunden, hvor der tidligere lå maskinforretning, og et antal uafmærkede pladser på grusområdet bag dem, er oprettet som midlertidig parkering. Men der er endnu ikke rift om pladserne.

"Folk skal nok lige finde ud af, at der er kommet nye pladser. De kan frit bruges inden for de almindelige parkeringsregler og uden tidsbegrænsning, så længe området ikke skal bruges til andet", siger chef for Teknik og Miljø, Esge Homilius.

Pladserne kommer samtidig med, at Provas er gået i gang med arbejdet med at etablere et forsinkelsesbassin til regnvand under Hertug Hans Plads, og der i den forbindelse er inddraget p-pladser. Der er i øjeblikket 60 p-pladser tilgængelige på Hertug Hans Plads og så henvises der til Jomfrustien for flere pladser med et skilt, der kommer op i denne uge.

"Jeg er glad for, at Haderslev Kommune og Provas har lavet denne midlertidige mulighed for parkering. Det er vigtigt for byens butikker, at der er gode parkeringsmuligheder for såvel kunder som ansatte i byens butikker", siger Orla Mortensen, formand for Haderslev Butikkers bestyrelse.Kontaktinformation:

Chef for Teknik og Miljø i Haderslev Kommune, Esge Homilius, 23 62 98 82

Formand for Haderslev Butikkers bestyrelse, Orla Mortensen, 20 31 88 77

Billeder

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Faldne sønderjyder mindes i Frankrig på 100-årsdagen for afslutningen af 1. Verdenskrig17.10.2018 10:17Pressemeddelelse

Den 11. november er det 100 år siden, 1. Verdenskrig sluttede. Årsdagen markeres, som den har gjort det siden 1920’erne, med kransenedlæggelse på den sønderjyske kirkegård i Braine, Frankrig, der er officielt mindested for de sønderjyder, der faldt i tysk krigstjeneste i 1914-1918. Foruden den syd- og sønderjyske delegation deltager D.K.H. Prins Joachim og Prinsesse Marie i markeringen af 100-året for fredsslutningen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum