Haderslev Kommune

God plads på de midlertidige parkeringspladser på Jomfrustien

Del

Haderslev Kommune har netop overtaget grunden, hvor den tidligere maskinforretning lå på Jomfrustien 28-34 og indrettet den til midlertidig parkering. Indtil videre er der god plads i området.

Haderslev Kommune kunne i sidste uge sætte et nyt p-skilt op på Jomfrustien. 30 afmærkede og gratis pladser på grunden, hvor der tidligere lå maskinforretning, og et antal uafmærkede pladser på grusområdet bag dem, er oprettet som midlertidig parkering. Men der er endnu ikke rift om pladserne.

"Folk skal nok lige finde ud af, at der er kommet nye pladser. De kan frit bruges inden for de almindelige parkeringsregler og uden tidsbegrænsning, så længe området ikke skal bruges til andet", siger chef for Teknik og Miljø, Esge Homilius.

Pladserne kommer samtidig med, at Provas er gået i gang med arbejdet med at etablere et forsinkelsesbassin til regnvand under Hertug Hans Plads, og der i den forbindelse er inddraget p-pladser. Der er i øjeblikket 60 p-pladser tilgængelige på Hertug Hans Plads og så henvises der til Jomfrustien for flere pladser med et skilt, der kommer op i denne uge.

"Jeg er glad for, at Haderslev Kommune og Provas har lavet denne midlertidige mulighed for parkering. Det er vigtigt for byens butikker, at der er gode parkeringsmuligheder for såvel kunder som ansatte i byens butikker", siger Orla Mortensen, formand for Haderslev Butikkers bestyrelse.Kontaktinformation:

Chef for Teknik og Miljø i Haderslev Kommune, Esge Homilius, 23 62 98 82

Formand for Haderslev Butikkers bestyrelse, Orla Mortensen, 20 31 88 77

Billeder

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skrive dig op her og du vil løbende modtage pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Sønderjyske storrygere får hjælp til at kvitte tobakken11.1.2018 08:00pressemeddelelse

Sundhedsprofilundersøgelsen ”Hvordan har du det” fra 2013 viste, at andelen af storrygere i de fire sønderjyske kommuner ligger over landsgennemsnittet på 8,2 procent. I Sønderborg Kommune er den 9,0 procent, 9,8 procent i Haderslev Kommune, 10,3 procent i Aabenraa Kommune og 10,8 procent i Tønder Kommune. I 2014 besluttede de fire sønderjyske kommuner, at det skulle der ændres på. De indledte et tæt samarbejde om en fokuseret og målrettet tobaksforebyggelsesindsats, der skulle gøre flere sønderjyske storrygere røgfrie. Samarbejdet hedder ”Sønderjylland knækker tobakken sammen” og omfatter også Sygehus Sønderjylland og de praktiserende læger i de fire sønderjyske kommuner. Sundhedsstyrelsen har støttet projektet med 3,4 mio. kr. Fra 2015 og frem til udgangen af 2017 har storrygere, der har deltaget i et rygestopforløb i de fire sønderjyske kommuner, fået tilbud om tilskud til nikotinprodukter i op til otte uger. ”Min oplevelse med rygestopkurset er gået over al forventning. Jeg har ald

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum