Guldborgsund Kommune

GOD JUL – GOD AFSTAND – NYE AFSTANDSGUIDER I NYKØBING FALSTER FRA LØRDAG  

Del

Guldborgsund Kommune har i samarbejde med Vores Nykøbing fra lørdag kl 11 indsat guider i gågaden i Nykøbing Falster, der skal hjælpe de mange handlende med at huske at holde afstand.

Guiderne vil være til stede fra 11-17 hver dag frem til jul. De kommer til at bære gule veste og består af dels ansatte ved Guldborgsund Kommune og dels frivillige unge, der er blevet instrueret i opgaven.

”Mange skal ud at handle i disse dage og vi er naturligvis glade for, at så mange handler lokalt. Men vi er også bekymrede for, at der kan være steder, hvor man kommer til at gå tæt. Derfor skal guiderne med deres synlighed i gadebilledet minde om, at man skal holde afstand” udtaler John Brædder, borgmester i Guldborgsund Kommune.

Der vil også komme skilte op i gadebilledet med teksten ”God jul – god afstand”. ”Det er et helt særligt år i år og vi har måttet være innovative mange gange” fortæller Erhvervs- & Citychef i Vores Nykøbing Andre Andersen ”og her op til jul er det bestemt ikke nogen undtagelse. Vi arbejder på at finde en god balance, så man både kan færdes trygt i byen og få købt sine julegaver til tiden. Og så er det selvfølgelig vigtigt for os, at både de handelsdrivende og kunderne får en god oplevelse”.

De frivillige, der hjælper kommunens personale med at sætte et hold af afstandsguider frem til jul, kommer bla fra Culthus, GUR (Guldborgsund Ungdomsråd) og Wonderland.

Kontakter

Andre Andersen, Erhvervs- & Citychef
mobil 40 18 48 73

Billeder

Information om Guldborgsund Kommune

Guldborgsund Kommune
Guldborgsund Kommune
Parkvej 37
4800 Nykøbing F

54 73 10 00http://www.guldborgsund.dk/

Følg pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum