Nova

GO´NOVA laver julesang med Joey Moe

Del

Dette er historien om et morgenradioprogram og en kendt sanger, dygtig musiker og producer. Og så er det historien om, at alt nok skal blive godt igen. Om nærvær og juletraditioner, men også om en skør idé om en julesang, der blev skrevet på rekordtid, og indspillet og mikset færdig på bare to uger. Dette er historien om dette års julehit med GO´NOVA ft. Joey Moe. Må vi præsentere: JULESANG!

Radiostationen NOVAs morgenshow, GO´NOVA, har i flere år haft en tradition med at lave en sommersang. Den blev på grund af corona-nedlukningen droppet i år. Men de fire værter, Dennis Ravn, Mai-Britt Vingsøe, Celina Friis og Signe Krarup var enige om, at en julesang til gengæld måtte være sagen, i denne ensomme tid.

– Jeg ved at Kasper kommer til at sige, at det er gået hurtigt. Fra GO’NOVAs side, har vi aldrig brugt så lang tid på at lave en sang før. Men det er jo også første gang en af vores sange bliver officielt udgivet som single, siger Dennis Ravn fra GO´NOVA.

Efter et tilfældigt møde på NOVA sagde Joey Moe og hans kollega Kasper Falkenberg ja til at stå for den musikalske del af nummeret, og derefter gik det stærkt. På blot to uger blev sangen skrevet, indsunget og mikset sammen.

– Jeg har hånden på hjertet aldrig prøvet noget lignende. Det burde nærmest ikke være muligt at lave en sang klar til udgivelse så hurtigt. Der er 166 spor, hvilket er utrolig mange. Men vi gjorde det, fordi alle var klar på det og alle har haft det virkelig sjovt med det, lyder det fra musiker og producer Kasper Falkenberg.

GO`NOVA har tidligere lavet sommersange med Page Four, LIGA og Burhan G, og at Joey Moe havde lyst til at lave en julesang med værterne var helt fantastisk og heldigvis meget gensidigt.

– Jeg holder meget af GO´NOVA. Da opkaldet kom en aften, tog vi i studiet med det samme. Jeg elsker musik bliver til ud fra spontanitet, lyder det fra Joey Moe.

Det prisvindende morgenshow GO`NOVA sender alle hverdage fra klokken 06 – 09 på NOVA med værterne Dennis Ravn, Mai-Britt Vingsøe, Celina Friis og Signe Krarup, samt producer Casper Hjorth og praktikant Charlotte Mittet.

Nummeret bliver udgivet på Spotify, Apple Music osv. på mandag den 23. november. Du kan presave nummeret Julesang her : https://GONOVA.lnk.to/Julesang

Hvis I har spørgsmål e.l. er I meget velkomne til at kontakte NOVAs Programchef, Mikkel Westerkam på 20 48 09 29 eller mikkel.westerkam@bauermedia.dk

Nøgleord

Kontakter

Hvis I har spørgsmål e.l. er I meget velkomne til at kontakte NOVAs Programchef, Mikkel Westerkam på 20 48 09 29 eller mikkel.westerkam@bauermedia.dk.

Billeder

Links

Information om Nova

NOVA ejes af Bauer Media, som også står bag radiostationerne The Voice, Radio 100, myROCK, Radio Soft og Pop FM, samt den digitale platform RadioPlay (web og app). Med mere end 2 millioner lyttere hver uge er Bauer Media førende indenfor kommerciel radio.

Følg pressemeddelelser fra Nova

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Nova

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum