home a/s

Glubende appetit på lejligheder i august

Del

Fremvisnings-indeks: Lejlighederne overrasker positivt, mens interessen for huse har bidt sig fast og steg yderligere i august

Efterspørgslen på huse holder dampen oppe og boligkøberne har fået fornyet appetit på lejligheder. Det viser home Fremvisningsindeks for august, der udsendes i samarbejde med Danske Bank.

Antallet af fremvisninger af huse steg 1,6 % fra juli til august, mens fremvisninger af lejligheder steg med 1,3 % i august. Hvis man ser på udviklingen over de seneste tre måneder, så er antallet af fremvisninger af huse steget 4 %, mens de er steget 3 % på lejligheder.

I forhold til august sidste år er interessen for lejligheder stort set uændret, mens fremvisninger af huse er 13,5 % højere end samme tidspunkt sidste år.

Uddybning, grafer, tabeller i vedhæftede pdf.

Kommentar til homes Fremvisningsindeks for august, Mads Ellegaard, relationschef:

”Dermed tyder alt på, at boliginteressen er tilbage for fuld kraft efter sommerferien, og fortsat vil være stigende, selvom vi så det første dyk i huspriserne i et helt år i juli måned,” siger Mads Ellegaard, relationschef i Home-kæden.

En forklaring på de lavere huspriser i juli kan ifølge Home-chefen være, at der nu bliver solgt flere af de huse, som har været til salg i længere tid.

”Efterhånden som udbuddet daler er boligmarkedets ’bagkatalog’ begyndt at sælge bedre, og det kan være med til at trække priserne ned,” siger Mads Ellegaard og uddyber:

”Det er positivt for boligsælgerne, at der er gang i køberinteressen og salget, og for boligkøberne er det selvfølgelig godt, at der er fortsat er boliger til de rette priser. Som ejendomsmægler betyder det, at vi gerne hører fra endnu flere, som overvejer at sælge deres hjem. Køberne er på trapperne.”

Fremgangen i fremvisninger af lejligheder er overraskende, vurderer Mads Ellegaard.

”Det er har for nylig været fremme fra flere sider, at interessen for lejligheder nok havde toppet i denne omgang, men nu viser vores tal altså igen stigende interesse for lejligheder,” siger Mads Ellegaard.

Home og Danske Banks fremvisningsindeks er opgjort som tre måneders glidende gennemsnit og er sæsonkorrigeret.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Vedhæftede filer

Information om home a/s

home a/s
home a/s
Søren Frichs Vej 36 F
8230 Åbyhøj

+45 86154300http://home.dk/

home-kæden - kort fortalt

home er ejendomsmæglerkæde for Danske Bank-koncernen og et 100 % ejet datterselskab af Realkredit Danmark.

• home er landets mest kendte ejendomsmæglerkæde*
• home blev stiftet den 1. august 1989
• home omsætter årligt boliger for en værdi af 25-30 mia. kroner.
• home har over 900 ansatte
• home er en franchise-kæde
• home har ca. 100 franchisetagere, hvoraf de største driver 10-15 forretninger
• home har 166 home-forretninger fordelt over hele landet**
• homes ambition at være danskernes førstevalg på boligmarkedet.
• home har 4 servicecentre, hvor specialister klarer alt papirarbejdet i handlen.

home driver også en erhvervsmæglerkæde, home Erhverv, som er et landsdækkende netværk af erhvervsmæglere, der arbejder med salg, udlejning, vurdering og rådgivning inden for erhvervsejendomme og erhvervslokaler.

Find nærmeste home-forretning her, eller ring på tlf. 8615 4300.

*  Kilde:Analyseinstituttet YouGov, brandtracking 2. kvt. 2018
** medio 2018

Følg pressemeddelelser fra home a/s

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra home a/s

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum