EWII A/S

GlobalConnect overtager erhvervskunder fra EWII Bredbånd

Del
EWII Koncernen fokuserer indsatsen, og frasælger i dag 1500 bredbåndskunder på erhvervsområdet. Foto: EWII
EWII Koncernen fokuserer indsatsen, og frasælger i dag 1500 bredbåndskunder på erhvervsområdet. Foto: EWII

Tirsdag d. 1. september overdrager EWII Bredbånd, der er en del af EWII Koncernen, sin portefølje af erhvervskunder til fiberkoncernen GlobalConnect.

Det drejer sig om 1500 erhvervskunder, og sker på baggrund af et ønske fra EWII Koncernen om at lægge indsatsen omkring erhvervskunderne andetsteds i koncernen:

”Vi har et stærkt fokus på erhvervskunder, både nu og fremadrettet, men har på bredbåndsområdet besluttet, vi vil koncentrere os om privat-kunder,” lyder det fra administrerende direktør i EWII Koncernen, Lars Bonderup Bjørn.

”GlobalConnect er en fokuseret udbyder, som netop specialiserer sig i at levere netværksforbindelser til erhvervskunder som dem, vi nu overdrager. Det er jeg meget tryg ved,” siger Lars Bonderup Bjørn.

Han har positive erfaringer med at arbejde sammen med GlobalConnect, der allerede i dag udbyder internet via EWII koncernens åbne fibernet i Trekantområdet.

Hos GlobalConnect glæder CEO Danmark Louise Hahn sig over aftalen. GlobalConnect er i øjeblikket i gang med en ambitiøs udvidelse af erhvervsområdet, og tilkøbet af EWIIs erhvervsportefølje er et vigtigt skridt på vejen.

”Vi glæder os til at byde vores nye kunder velkommen og vise, hvad vi kan tilbyde. Vi har stort fokus på netop erhvervsområdet, og vi udvider konstant vores netværk for at sikre, at danske virksomheder kan få adgang til en stabil, sikker og hurtig netværksforbindelse,” siger Louise Hahn, dansk landechef hos GlobalConnect.

Helt konkret kommer erhvervskunderne dog ikke til at mærke meget til skiftet:

”Vi vil gøre vores til, at overdragelsen foregår så smidigt som muligt. Kunderne kommer ikke til at mærke væsentlige ændringer udover, at de nu skal kontakte os i stedet for EWII, hvis de har behov for at få fat i deres internetudbyder, men det sender vi naturligvis mere information om til de berørte kunder” siger Louise Hahn, dansk landechef hos GlobalConnect.

For yderligere information kontakt venligst:

Administrerende direktør i EWII Koncernen, Lars Bonderup Bjørn, på +45 23237118

CEO, Danmark og Tyskland for GlobalConnect, Louise Hahn, på +45 31311992

Nøgleord

Billeder

EWII Koncernen fokuserer indsatsen, og frasælger i dag 1500 bredbåndskunder på erhvervsområdet. Foto: EWII
EWII Koncernen fokuserer indsatsen, og frasælger i dag 1500 bredbåndskunder på erhvervsområdet. Foto: EWII
Download

Information om EWII A/S

EWII A/S
EWII A/S
Kokbjerg 30
6000 Kolding

70 55 55 55https://ewii.com

EWII Koncernen er med afsæt i Trekantområdet leverandør af el, vand, varme og fiber. Vi sikrer livets selvfølgeligheder med høj forsyningssikkerhed, og vi vægter, at det skal være nemt at være kunde hos os. Vi sælger el og energirådgivning til kunder over hele landet. Varme, vand og fiber sælger vi i Trekantområdet. Vi er med til at forme fremtiden for energibranchen, og spiller en vigtig rolle i udviklingen af fremtidens intelligente løsninger og fleksible energisystemer for at sikre en optimal udnyttelse af de grønne teknologier. Vi bygger fremtidens fibersamfund og udvikler løsninger til fremme heraf. Vi investerer ansvarligt og fremsynet i udviklingen af vores fælles samfund. EWII er en af Trekantområdets største private arbejdspladser med mere end 450 medarbejdere.

Følg pressemeddelelser fra EWII A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra EWII A/S

EWII til konkurrenter: Tag ansvar for jeres el-sælgeres beskidte tricks11.11.2020 12:00:00 CETPressemeddelelse

Det sker jævnligt, at EWII Koncernens kunder bliver ringet op af el-sælgere, der fortæller usandheder om virksomheden. Det har været et problem i mange år - og nu er administrerende direktør i koncernen, Lars Bonderup Bjørn, træt af skiftende forklaringer fra firmaerne bag: "Det er ledelsen i de pågældende firmaer, der har ansvaret. Det vil jeg gerne slå helt fast: Systematisk vildledning som det her kan ikke tørres af på en underleverandør eller på den enkelte sælger. Det er ene og alene ledelsens ansvar,” siger Lars Bonderup Bjørn.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum