Udenrigsministeriet

Global varehandel steg 0,5 pct. i april i forhold til marts. Årsvækstraten faldt til 8,0 pct.

Del

I april steg den globale varehandel i faste priser med 0,5 pct. i forhold til marts, viser den seneste sæsonkorrigerede opgørelse fra CPB World Trade Monitor . Væksten i de seneste tre måneder i forhold til tre måneder forud var minus 0,3 pct. og årsvækstraten, dvs. de seneste 12 måneder i forhold til 12 måneder forud, var 8,0 pct.

Vedhæftede filer

Information om Udenrigsministeriet

Udenrigsministeriet
Udenrigsministeriet
Asiatisk Plads 2
1448 København K

33 92 00 00http://um.dk/

Følg pressemeddelelser fra Udenrigsministeriet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Udenrigsministeriet

Olieudslip kan forværre situationen i Yemen: FN arbejder på redningsoperation med dansk støtte2.8.2022 13:01:11 CEST | Pressemeddelelse

Otte kilometer ud fra Yemens Kyst ligger skibet FSO Safer og ruster i Det Røde Hav. FN-arbejder på en operation, der skal tømme det forladte skib for at undgå et olieudslip, der kan blive til en af verdens største miljøkatastrofer og yderligere forværre den alvorlige humanitære situation i Yemen. Danmark støtter nu redningsoperationen med 7 millioner kroner.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum