Lolland Kommune

Glæde over nye vindmølle-job i Nakskov

Del

På pressemøde mandag har MHI Vestas Offshore Wind offentliggjort, at de udvider med 400 ansatte i Nakskov og Odense til produktionen af deres store havvindmøller.

270 af de nye job kommer til at ligge i Nakskov, og det er en jobfest, der glæder borgmester Holger Schou Rasmussen.

”Det er en fantastisk nyhed at starte ugen på. De flere hundrede nye arbejdspladser på havnen i Nakskov er i sig selv godt nyt. Det er godt nyt Nakskov, for hele Lolland Kommune og først og fremmest de mange lokale faglærte og ufaglærte, som nu får chancen hos en af vores store virksomheder.”

”Udvidelsen skubber til den positive udvikling, som Lolland allerede oplever, og så understreger det vores position som førende inden for grøn energi. Det så vi for to måneder siden med Lolland Kommunes strategiske samarbejdsaftale med HOFOR. Og det ser vi nu med MHI Vestas udvidelse i Nakskov”, siger Holger Schou Rasmussen.

I dag arbejder der allerede 250 mand på Nakskov Havn med produktionen af vinger til kæmpevindmøllen V164, og med yderligere  270 stillinger kan der både blive job til lokale og til tilflyttere.

”Det eneste der flytter mennesker, det er arbejdspladser og kærlighed. Og arbejdspladser har vi i hvert fald hernede på Lolland nu”, slutter Holger Schou Rasmussen.

Nøgleord

Kontakter

Holger Schou RasmussenBorgmester, Lolland Kommune

23 24 91 80

Information om Lolland Kommune

Lolland Kommune
Lolland Kommune
Jernbanegade 7
4930 Maribo

54 67 67 67http://www.lolland.dk/

Følg pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Ved at skrive dig op her, vil du modtage pressemeddelelser på mail når de udsendes. Indtast din mail og følg instruktionerne. Det er ligeså let at melde sig fra igen.

Flere pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Ekstra mulighed for at søge midler fra Grøn Ordning til lokale projekter18.9.2017 05:00pressemeddelelse

Energistyrelsen har meddelt, at der er udsendt forslag til lov om ændring af statstilskud til Grøn Ordning. Det betyder, at der kun kan gives tilsagn om tilskud til og med 20. februar 2018. Efter første ansøgningsrunde tidligere på året er der en restpulje for nettilsluttede vindmøller, og derfor bliver der nu åbnet op for en ekstra ansøgningsrunde. Ansøgere, som ikke fik tilskud i første omgang, vil blive vurderet igen, ligesom der er mulighed for at søge om tilskud til nye projekter.

Vinder af entrepriseudbud for Projekt Maribo Domkirke og Søbred fundet4.9.2017 14:30pressemeddelelse

Lolland Kommune har nu sat navn på de firmaer, der har vundet konkurrencen om tømrer- og anlægsentreprisen til udførelsen af projektet Maribo Domkirke og Søbred - et projekt under Realdanias kampagne Stedet Tæller. Det er de to firmaer, anlægsgartner H. Rasch & Søn A/S fra Stubbekøbing og Ringtved A/S fra Maribo, som i dag var hos Lolland Kommune og underskrive kontrakt på opgaven

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum