Lolland Kommune

Glæde over nye vindmølle-job i Nakskov

Del

På pressemøde mandag har MHI Vestas Offshore Wind offentliggjort, at de udvider med 400 ansatte i Nakskov og Odense til produktionen af deres store havvindmøller.

270 af de nye job kommer til at ligge i Nakskov, og det er en jobfest, der glæder borgmester Holger Schou Rasmussen.

”Det er en fantastisk nyhed at starte ugen på. De flere hundrede nye arbejdspladser på havnen i Nakskov er i sig selv godt nyt. Det er godt nyt Nakskov, for hele Lolland Kommune og først og fremmest de mange lokale faglærte og ufaglærte, som nu får chancen hos en af vores store virksomheder.”

”Udvidelsen skubber til den positive udvikling, som Lolland allerede oplever, og så understreger det vores position som førende inden for grøn energi. Det så vi for to måneder siden med Lolland Kommunes strategiske samarbejdsaftale med HOFOR. Og det ser vi nu med MHI Vestas udvidelse i Nakskov”, siger Holger Schou Rasmussen.

I dag arbejder der allerede 250 mand på Nakskov Havn med produktionen af vinger til kæmpevindmøllen V164, og med yderligere  270 stillinger kan der både blive job til lokale og til tilflyttere.

”Det eneste der flytter mennesker, det er arbejdspladser og kærlighed. Og arbejdspladser har vi i hvert fald hernede på Lolland nu”, slutter Holger Schou Rasmussen.

Nøgleord

Kontakter

Holger Schou RasmussenBorgmester, Lolland Kommune

23 24 91 80

Information om Lolland Kommune

Lolland Kommune
Lolland Kommune
Jernbanegade 7
4930 Maribo

54 67 67 67http://www.lolland.dk/

Følg pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Skrive dig op her og du vil løbende modtage pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Lolland Kommune byder statslige arbejdspladser velkommen hjem17.1.2018 13:56pressemeddelelse

111 statslige arbejdspladser kommer tilbage til Lolland. 80 arbejdspladser placeres i Nakskov i form af Nota, Nationalbiblioteket for mennesker med læsevanskeligheder, og 31 placeres i Maribo i form af dele af Vurderingsstyrelsen under Skatteministeriet. Det er resultatet efter, at regeringen i dag har annonceret udflytningen af 4.000 statslige arbejdspladser til provinsen, og det er et resultat, som bliver godt modtaget i Lolland Kommune.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum