Lolland Kommune

Glæde over nye vindmølle-job i Nakskov

Del

På pressemøde mandag har MHI Vestas Offshore Wind offentliggjort, at de udvider med 400 ansatte i Nakskov og Odense til produktionen af deres store havvindmøller.

270 af de nye job kommer til at ligge i Nakskov, og det er en jobfest, der glæder borgmester Holger Schou Rasmussen.

”Det er en fantastisk nyhed at starte ugen på. De flere hundrede nye arbejdspladser på havnen i Nakskov er i sig selv godt nyt. Det er godt nyt Nakskov, for hele Lolland Kommune og først og fremmest de mange lokale faglærte og ufaglærte, som nu får chancen hos en af vores store virksomheder.”

”Udvidelsen skubber til den positive udvikling, som Lolland allerede oplever, og så understreger det vores position som førende inden for grøn energi. Det så vi for to måneder siden med Lolland Kommunes strategiske samarbejdsaftale med HOFOR. Og det ser vi nu med MHI Vestas udvidelse i Nakskov”, siger Holger Schou Rasmussen.

I dag arbejder der allerede 250 mand på Nakskov Havn med produktionen af vinger til kæmpevindmøllen V164, og med yderligere  270 stillinger kan der både blive job til lokale og til tilflyttere.

”Det eneste der flytter mennesker, det er arbejdspladser og kærlighed. Og arbejdspladser har vi i hvert fald hernede på Lolland nu”, slutter Holger Schou Rasmussen.

Nøgleord

Kontakter

Holger Schou RasmussenBorgmester, Lolland Kommune

23 24 91 80

Information om Lolland Kommune

Lolland Kommune
Lolland Kommune
Jernbanegade 7
4930 Maribo

54 67 67 67http://www.lolland.dk/

Følg pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Hvem fortjener Arkitekturpris 2018?19.6.2018 06:05pressemeddelelse

For tredje gang uddeler Lolland Kommune i år priser til bygninger med særlige arkitektoniske kvaliteter og i år også til haveanlæg og grønne fællesområder. Har du et forslag til en vinder, skal du indsende det senest 19. august 2018. Det kan både være din egen ejendom, naboens eller en helt tredje. Priserne uddeles i slutningen af oktober, og vinderne får en gavecheck på 3000 kr. og en ”æresplade” til ophængning på byggeriet.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum