Lolland Kommune

Glæde over nye vindmølle-job i Nakskov

Del

På pressemøde mandag har MHI Vestas Offshore Wind offentliggjort, at de udvider med 400 ansatte i Nakskov og Odense til produktionen af deres store havvindmøller.

270 af de nye job kommer til at ligge i Nakskov, og det er en jobfest, der glæder borgmester Holger Schou Rasmussen.

”Det er en fantastisk nyhed at starte ugen på. De flere hundrede nye arbejdspladser på havnen i Nakskov er i sig selv godt nyt. Det er godt nyt Nakskov, for hele Lolland Kommune og først og fremmest de mange lokale faglærte og ufaglærte, som nu får chancen hos en af vores store virksomheder.”

”Udvidelsen skubber til den positive udvikling, som Lolland allerede oplever, og så understreger det vores position som førende inden for grøn energi. Det så vi for to måneder siden med Lolland Kommunes strategiske samarbejdsaftale med HOFOR. Og det ser vi nu med MHI Vestas udvidelse i Nakskov”, siger Holger Schou Rasmussen.

I dag arbejder der allerede 250 mand på Nakskov Havn med produktionen af vinger til kæmpevindmøllen V164, og med yderligere  270 stillinger kan der både blive job til lokale og til tilflyttere.

”Det eneste der flytter mennesker, det er arbejdspladser og kærlighed. Og arbejdspladser har vi i hvert fald hernede på Lolland nu”, slutter Holger Schou Rasmussen.

Nøgleord

Kontakter

Holger Schou RasmussenBorgmester, Lolland Kommune

23 24 91 80

Information om Lolland Kommune

Lolland Kommune
Lolland Kommune
Jernbanegade 7
4930 Maribo

54 67 67 67http://www.lolland.dk/

Følg pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Flere pædagoger til daginstitutioner i Lolland Kommune13.9.2018 06:10pressemeddelelse

Socialstyrelsen har tildelt Lolland Kommune 16,9 millioner kr. til arbejdet med den tidlige indsats i fem af kommunens daginstitutioner. Midlerne går til at ansætte flere pædagoger med henblik på at styrke børnenes trivsel og udvikling. Med de ekstra hænder bliver der flere og bedre muligheder for at arbejde med børnene i mindre grupper, og børnene vil opleve mere voksenkontakt og nærvær i dagligdagen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum