Gladsaxe Kommune

Gladsaxes nye erhvervschef vil skabe innovative partnerskaber

Del

Karen Brosbøl Wulf er netop tiltrådt som ny erhvervschef i Gladsaxe Kommune.

Karen Brosbøl Wulf er ny erhvervschef i Gladsaxe Kommune.
Karen Brosbøl Wulf er ny erhvervschef i Gladsaxe Kommune.

Gladsaxe Kommune har fået ny erhvervschef fra 1. februar 2022. Karen Brosbøl Wulf har siden 2018 arbejdet som leder af erhvervspartnerskabet Gladsaxe Erhvervsby og været med til at styrke netværket og samarbejdet mellem kommunen, uddannelsesinstitutioner og lokale virksomheder. Nu skal hun også stå i spidsen for Gladsaxe Kommunes erhvervsenhed, som tilbyder en lang række erhvervstilbud, en effektiv erhvervsservice og innovative partnerskaber.

Flere innovative samarbejder

Gladsaxes borgmester Trine Græse ser frem til samarbejdet med den nye erhvervschef, som allerede er et velkendt ansigt i kommunen.

- Med Karen som vores nye erhvervschef viderefører vi vores ambitioner om at skabe stærke partnerskaber mellem virksomheder og Gladsaxe Kommune. Vi vil ikke bare levere en fremragende erhvervsservice, vi vil også stille os til rådighed som samarbejdspartner for virksomhederne om blandt andet bæredygtig udvikling, uddannelse og rekruttering. Karen har vist, at hun er dygtig til at skabe innovative samarbejder, og jeg glæder mig til at se nye netværk og partnerskaber vokse frem, siger borgmester Trine Græse.

Et stærkt erhvervsmiljø i Gladsaxe

- Jeg glæder mig meget til at lære endnu flere virksomheder i Gladsaxe at kende og finde potentialerne i nye samarbejder på tværs af erhvervslivet, uddannelserne og kommunen. Jeg er optaget af, at alle virksomheder i Gladsaxe oplever værdien af at være en del af et stærkt og innovativt erhvervsmiljø i en af Danmarks største og bedste erhvervskommuner, siger erhvervschef Karen Brosbøl Wulf.

Gladsaxe er en stærk erhvervskommune med mere end 30.000 arbejdspladser, mange iværksættere og toneangivende virksomheder inden for blandt andet life science og byggeri. Gladsaxe Kommune arbejder for bæredygtig udvikling med udgangspunkt i FN’s Verdensmål, og derfor skal indsatserne på erhvervsområdet styrke både de økonomiske, sociale og miljømæssige bundlinjer.

Karen Brosbøl Wulf har en kandidat i medievidenskab og har mange års erfaring inden for erhvervs- og turismeudvikling i både den private og offentlige sektor. Hun bor i Gentofte med sin mand og deres to børn.

Kontakter

Kommunikationschef Ulla Baden, mobil: 22 76 56 22 eller mail: ulla.baden@gladsaxe.dk
Erhvervschef Karen Brosbøl Wulf, mobil: Tlf. 29 29 88 58 eller mail: karwul@gladsaxe.dk

Billeder

Karen Brosbøl Wulf er ny erhvervschef i Gladsaxe Kommune.
Karen Brosbøl Wulf er ny erhvervschef i Gladsaxe Kommune.
Download
Download

Information om Gladsaxe Kommune

Gladsaxe Kommune
Gladsaxe Kommune
Rådhus Allé 7
2860 Søborg

39 57 50 00http://gladsaxe.dk

Følg pressemeddelelser fra Gladsaxe Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Gladsaxe Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum