Gladsaxe Kommune

Gladsaxe tilbyder orlov fra SFO og skoleklub

Del

Med de mindste skolebørn tilbage i skolen har Gladsaxe Kommune en udfordring med at have medarbejdere nok til at holde børnene adskilt i ydertimerne i SFO og skoleklub. Derfor har kommunen nu tilbudt forældrene, at de kan søge om orlov fra deres børns SFO-tilbud og klubtilbud og samtidig blive fritaget for forældrebetaling i orlovsperioden.

Det glæder Gladsaxes borgmester Trine Græse.

- Det har været fantastisk at få de små elever tilbage på skolerne og skolernes medarbejdere og ledere har knoklet for at skabe de allerbedste rammer for eleverne med højt fokus på gensynsglæde, trivsel og læring. Nu venter der igen skolerne en stor opgave med at leve op til anbefalingerne fra sundhedsmyndighederne, hvor klassen er gruppen og skal blandes så lidt som muligt med andre grupper af børn og voksne. Det er især en udfordring i ydertimerne i SFO og skoleklub, fordi vi ganske enkelt ikke har voksne nok til at fastholde den opdeling af børnene sidst på dagen. Derfor opfordrer vi de forældre, der har mulighed for det, til at holde børnene hjemme fra SFO og skoleklub i den kommende tid. Men når vi kommer med den opfordring, så skal de forældre, som følger opfordringen, selvfølgelig heller ikke betale, siger borgmester Trine Græse.

Forældre, der vælger at søge orlov fra SFO eller skoleklub, skal søge orlov for mindst én hel måned. Orloven kan forlænges, og den kan ophøre med én uges varsel. Efter endt orlov kan børnene igen vende tilbage til sin SFO eller skoleklub. Orloven kan søges fra 8. februar 2021 og senest 31. marts 2021, og den skal være afviklet senest 30. april 2021.

Læs mere om orlov og vilkår på www.gladsaxe.dk/coronaorlov_sfo-skoleklub

 

Nøgleord

Kontakter

Kommunikationschef Ulla Baden, telefon: 22 76 56 22

Information om Gladsaxe Kommune

Gladsaxe Kommune
Gladsaxe Kommune
Rådhus Allé 7
2860 Søborg

39 57 50 00http://gladsaxe.dk

Følg pressemeddelelser fra Gladsaxe Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Gladsaxe Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum