Gladsaxe Kommune

Gladsaxe, Furesø og foreningen Realdania har valgt rådgivere, der skal komme med bud på, hvordan vi kan reducere støj fra motorveje

Del

Gladsaxe og Furesø kommuner og foreningen Realdania har sat to hold eksperter i gang med at indsamle viden fra ind- og udland om mulighederne for at reducere generne af trafikstøj fra motorvejene.

Gladsaxe og Furesø er nogle af de kommuner i Danmark, som er mest plagede af trafikstøj. Begge kommuner er gennemskåret af motorveje. Det går ud over borgerne og er blandt andet en hindring for at udvikle nye boligområder og daginstitutioner.

Vil indsamle den nyeste viden
Derfor har de to kommuner sammen med den filantropiske forening Realdania bedt to hold af eksperter om at indsamle den nyeste viden om mulighederne for at skærme byer mod trafikstøj. Det ene hold, som består af eksperter fra COWI, Urban Creators og URBAN POWER, skal undersøge, hvordan man kan skærme byen med støjreducerende tiltag tæt på motorvejen. Det andet hold, som består af LABLAND og 103 Rådgivende Ingeniører, skal undersøge, hvordan man kan lave støjfri oaser i den omkringliggende by.

Projektet afsluttes i marts 2022 med ekspertholdenes bud på løsninger på støjudfordringerne, som formidles i en afsluttende rapport og præsenteres på et webinar.

Læs mere om projektet her.

Kontakter

Kommunikationschef i Gladsaxe Kommune, Ulla Baden, telefon: 22 76 56 22 eller mail: CSFUBA@gladsaxe.dk

By- og kulturdirektør i Furesø Kommune, Claus Torp, telefon: 72 16 58 58 mail: clt1@furesoe.dk

Projektchef i foreningen Realdania, Pelle Lind Bournonville, telefon: 29 69 52 06 eller mail: plb@realdania.dk

Information om Gladsaxe Kommune

Gladsaxe Kommune
Gladsaxe Kommune
Rådhus Allé 7
2860 Søborg

39 57 50 00http://gladsaxe.dk

Følg pressemeddelelser fra Gladsaxe Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Gladsaxe Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum